+Al3x Posted April 9, 2015 Report Posted April 9, 2015 Vreau ca fiecare dintre voi sasi dea o parere despre comunitate: Linck: www.prodevilz.com DevilArena.Ro | Live The Game With Us Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi.
Andrei D BO Posted April 9, 2015 Report Posted April 9, 2015 Wow index by KronoS Vezi la upper marimile. Imi place ca ai blocat prima categorie. Imi place ca e in doua limbi. Vezi la parteneri daca poti face iesirea putin mai lunga daca intelegi ce zic. Destul de bine.
Alexandru C. Posted April 9, 2015 Report Posted April 9, 2015 Ce să zic... Index-ul meu , tema ecila. Altă comunitate fără rost 1 a lot of bla bla bla...
+Al3x Posted April 9, 2015 Author Report Posted April 9, 2015 @Krons nu e tema de la ecila ! e tema facuta de antixx din deflection DevilArena.Ro | Live The Game With Us Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi.
+Furious Posted April 9, 2015 Report Posted April 9, 2015 Index-ul lui KronoS . Tema ecila , putin editata . Magnific.
Stefan Stefan Posted April 9, 2015 Report Posted April 9, 2015 Asta e carbon în fine, altă comunitate care se deschide şi se închide după prima lună, magnific. Se rugau de mine pe mess să facem parteneriat.
(c) AcTiViSiOn Posted April 9, 2015 Report Posted April 9, 2015 Mda... ce sa zic asta e tema ecila modificata....mai ai foarte mult de lucrat la ea.... Y!M: a_asul@yahoo.com www.ProCstrike.Ro - O comunitate de viitor
UniQue. # Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 Daca ar mai merge si Site-ul , puteti da T/C Semnaturile abuzive nu sunt permise.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now