Jump to content

Al3x

+Helpers
 • Posts

  298
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Al3x

 1. Am învățat limba romană de la prieteni sunt de origine maghiara ! Așa ca da recunosc nu sunt perfect la limba romană
 2. Ofer 5 server de cs gratuite Serverele ramin in comunitate normal serverele vor fi create pe mailu vostru Vrem seriozitate nu copii de 11 ani care vor sa aive server Admini de pe serverul tau trebuie sa aive cont pe forumul nostru Gazduirea este gratuita cu boostur de 2 ori pe saptamina bn inteles asa e de unde e cumparat raselleru de cs nu asteptati server 32/32 Serverele au nevoie de addos-uri. Asa ca 5 membri = 5 Servere de cs Daca cineva este interesat si de samp am si servere de samp care vreau sa le dau spre administrare regula ramine aceasi nu pleaca din comunitate. Lasati un reply daca sunteti interesati
 3. Îți iau eu un server de samp dacă vrei da sa te ocupi serios de el
 4. De acord cu tine dar cautati membri de incredere care sa te poti baza pe iei si sa stie si umpic despre platforma folosita cand o sa ai probleme sa stiti cum sa le rezolvati!
 5. Succes cu comunitatea si este mai bine sa lucrezi singur decat in 2 insi !
 6. Caut pe cineva care sami faca o tema ipb 3.4.x cu tot ce trebuie. Va rog sami lasati un reply cu pretul temei multumesc!
 7. Multumesc tuturor pentru parerile sincere o sa iau in considerare sfaturile voastre astept si alte pareri.
 8. Incearca sa schimbi pasta termoconductoare si curata umpic coolerul de la leptop trebuie sa aive praf daca nu e asta blue screen poate fi si de la sistemul de operare pe care il folosesti sa nu fie compatibil cu laptopul tau. ex: windows 10 pe 512rami nici o sansa sper sa ma intelegi. Next incearca un bios update sau fa lantnta din bios pe 64. daca mai e cv astept intrebari.
 9. Rien.ro serverele merg foarte bn lag mic pe 300 fps
 10. Ofer 2 servere cs16 spre administrare regula este simpla serverele trebuie sa ramina in comunitate plus trebuie făcut addons ofer boosturi ca serverele sa fie populate aștept doritori.
 11. Uitate pe devilarena.ro secțiunea concursuri
 12. nu conteaza coneaza sa ti un banner sau topic global
 13. pretenas nu toti suntem la fel si nu cred ca e prost gust cum zici u nu critica aiurea
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.