Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut , am o problema cu Wirelessul am laptop HP-650 .

Acum o zi am vrut sa dezinstalez un program si din greseala cred ca am dezinstalat ce nu trebuie pentru ca atunci cand vreau sa ma contectez la wirles imi apare un x si nu imi merge decat prin cablu .

Va rog sa ma ajuti cat de repede puteti .

post-33041-0-42108100-1428694205_thumb.p

Posted

Cand ti-ai facut Windowsul sau ceva pe laptop, ai fost nevoit sa instalezi drivere pt wireless?

Din cate vad eu, tu ai acolo doar reteaua pt cablu, cea cu Wireless nu o vad.

Posted

Du-te pe desktop, dai click dreapta pe Computer -> Manage -> Device Manager -> Network adapters. Fa o poza si pune aici. (vezi sa deschizi network adapters sa vad subcategoriile)

Posted

Totul e clar acum. Ai sters din drivere, daca nu tot, ceva tot ai sters din ele.

Cum ai putea sa remediezi: daca ai driverele de la laptop pe undeva, cauta-le si uita-te daca sunt si cele de internet pe acolo.

Daca nu le ai, o alta solutie usoara ar fi sa intrii pe site-ul celor de la HP si sa-ti cauti acolo laptopul tau si driverele specifice lui. Daca nu te descurci, trimite-mi mesaj privat si o sa te ajut sa le cauti.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.