Jump to content

Recommended Posts

Posted

Calculatorul e bunicel, placa video trage putintel in jos procesorul dar asta e... Ramii sunt bunicei si de hard nu ma pot plange, ar fi o alegere okay pt un pc gata facut.

Totusi, cea mai buna alegere ar fi sa-ti faci tu un calculator luat pe piese. De ce? Deoarece cand iti iei un calculator gata facut, deobicei procesorul e bun si placa video slaba sau placa video buna si procesor slab, tot timpul exista un dezechilibru care sa traga in jos, pe langa asta, in banii aia mai intra si manufactura, adica banii care ii adauga ei in plus pentru ca ti-au bagat piesele in el si ti-au legat cateva cabluri pe care si un copil de clasa a 5-a le baga.

Daca iti iei tu calculatorul pe piese, iesi mai ieftin cu cateva milioane deobicei, sau, iesi cu piese mai bune la acelasi pret. Anyway, cum am zis mai sus, daca vrei sa-ti iei un pc gata facut, ala e bunicel, nu-i stralucit, dar merge.

Posted

Cumparal pe acesta daca nu vrei sa depasesti 2000 de lei acest sistem este in discount si la 1900 de lei merita cumparal cat mai poti.

Mie sa nu fi bagat vreo pocnitoare de sursa cam asa se intampla la sistemele astea dar oricum o sursa de 400W e cu mult suficienta pentru ce ai tu acolo.

Posted

Nu te grabi sa cumperi pc-ul am facut ceva mai bun http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1171887/.

Ai ssd de 120 gb, ai 8 gb la 1600Mhz dual kit procesorul are grafica integrata adica placa video nu mai ai nevoie sa cumperi alta o sa duca si bf4 sau alte jocuri pe very high sau ultra cu 45+ fps-uri ai tot ce iti trebuie e cu mult mai bun decat sistemul ala.

Procesoarele din seria Amd vision,kavery au vin cu placi video integrate singurul dezavantaj e ca nu prea sa descurca in multi-tasking operatiuni multiple grafica integrata e cu mult mai buna decat cea de la intel dar presupun ca tu esti un utilizator obisnuit acest sistem e foarte bun gaming la bugetul disponibil.

mbid93.png

• Moderators
Posted

Sursa ii duce linistit tot ce are pe el, e de 500.

Si asta are 500W, insa daca o pui la un sistem care consuma mai mult, artificii.

Nu te grabi sa cumperi pc-ul am facut ceva mai bun http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1171887/.

Mai bun in ce? Sursa / ram? In gaming nu e mai bun deloc. 120GB de stocare e putin. Pui sistemul de operare, cateva programele, niste jocuri, adio spatiu. La configuratia aia sursa clar nu-si are rostul.

Posted

Si asta are 500W, insa daca o pui la un sistem care consuma mai mult, artificii.

Mai bun in ce? Sursa / ram? In gaming nu e mai bun deloc. 120GB de stocare e putin. Pui sistemul de operare, cateva programele, niste jocuri, adio spatiu. La configuratia aia sursa clar nu-si are rostul.

Serios nu e bun de gaming uitate unpic pe youtube cum merge bf4 pe aceasta grafica integrata si cu 60 fps , sursa imi pare rau ca am pus ceva atat de mare ii ajungea una de 450 , am zis sa ii aleg ssd fiindca poate mai are el un hardisk folosea hardiskul la stocare si ssd-ul in jocuri, ramii au 8 gb nu 4 sunt jocuri de cer minim 4 gb rami 8 sunt suficienti + ca nici nu mai investeste in placa video cea integrata de aici duce toate jocurile pe detalii bune.

Placile video integrate de la amd nu sunt de loc slaba concureaza si cu cele dedicate parerea mea.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.