Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut.
Azi am schimbat găzduirea web iar inainte de a schimba ns , am făcut un backup la baza de date de pe găduirea veche, iar când am vrut să îl adaug la cea nouă primesc eroarea: "Nicio informatie nu a fost receptionata pentru import. Fie nu a fost trimis niciun fisier, fie dimensiunea fisierului a depasit dimensiunea maxima permisa de configuratia PHP-lui dumneavoastra."

screenshot_44.png

Unde poate fii problema ?
btw: Noul host este krond.

daina mucles daina deles

Posted

Cum spune în eroare, ori mărimea fișierului de backup este mare (peste 100MB sau nu știu cât este limita găzduirii tale), ori fișierul nu s-a încărcat cum trebuie. Verifică FAQ 1.16 sau trimite sesizare către echipa administrativă a firmei de găzduire.

Posted

Cum spune Vlad, sau, daca e problema cu marimea bazei de date, ai putea sa rezolvi singur problema. Iti iei un SQL Splitter care iti imparte baza de date in mai multe baze de date de dimensiuni mai mici. Asta e foarte eficient fiindca nu mai trebuie sa stai dupa cei de la webhost pana isi modifica limita de upload, anyway, intre timp ai putea vorbi cu ei sa-si ridice limita.

Eu foloseam SQL Dump Splitter 2.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.