Jump to content

Inca Un Procesor Intel Celeron Dual Core


PAUL-XX

Recommended Posts

Dupa ce de curand compania Intel a lansat un nou tip de proceor adresat segmentului entry-level, un Intel Celeron cu doua nuclee, o premiera pentru ca pana acum procesoarele cu doua nuclee faceau parte cel putin din segmentul middle-level.

Daca primul model purta numele de E1200, Intel a anuntat ca pe parcursul acestui an, in al doilea trimestru , va lansa un al doilea membru al acestei familii, E1000, prin modelul E1400, cu o frecventa de 2GHz, FSB de 800 de MHz, memorie cache L2 de 512Kb si un TDP de doar 65W.

intel_interior.jpg

La baza acestu nou procesor va sta platforma Conroe, construita in procesul tehnologic de 65nm, si va suporta tehnologiile proprietare Intel: Intel 64, Execute Disable Bit, si Speed Step.

Pretul sau va fi situat la nivelul de 53 de dolari americani in cazul achizitiei a 1000 de bucati.

In primul trimestru armele Intel pentru segmentul entry-level vor fi constituite de Dual-Core Celeron E1200 si de modelele single-core Celeron 440, 430 si 420 urmand ca in trimestrul al doilea sa se puna baza pe modelul E1400, 440 si 430, cele doua ramase, adica E1200 si 420 urand sa fie scoase din productie.

Intel a mai declarat ca va sustine in continuare modelele de Celeron cu un singur nucleu, atata timp cat va exista cerere pentru ele.

sursa:Hit.ro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.