Alexandru C. Posted April 16, 2015 Report Posted April 16, 2015 Salutare PCT , am o problemă pe forumul meu ipb , mai exact nu pot trimite mesaje , când intru la profilul cuiva nu arată text-ul unde poți apăsa ca să scrii mesajul. Cum pot rezolva ? a lot of bla bla bla...
+Johnny. A. Posted April 16, 2015 Report Posted April 16, 2015 Daca schimbi tema nici atunci nu vezi butonul de send pm?
Alexandru C. Posted April 16, 2015 Author Report Posted April 16, 2015 Nu , asta nu am precizat mai sus , dar nu e problema de la skin. Deci pe toate e așa. a lot of bla bla bla...
+Johnny. A. Posted April 16, 2015 Report Posted April 16, 2015 Intra la grupul din care faci tu parte acum, dai un edit, du-te la tabul Global si uita-te la Can Use PM System. Altfel incearca pe la System -> System Settings -> Members -> Personal Message Set-up. Vezi daca e totul okay acolo si nu ti-e blocat cumva.
Alexandru C. Posted April 16, 2015 Author Report Posted April 16, 2015 Intra la grupul din care faci tu parte acum, dai un edit, du-te la tabul Global si uita-te la Can Use PM System. Altfel incearca pe la System -> System Settings -> Members -> Personal Message Set-up. Vezi daca e totul okay acolo si nu ti-e blocat cumva. a lot of bla bla bla...
+MaTTeO Posted April 16, 2015 Report Posted April 16, 2015 (edited) 0 acela nu mai stiu il ia ca nelimitat sau... ca nu ai voie sa trimiti? Edited April 16, 2015 by MaTTeO
Alexandru C. Posted April 16, 2015 Author Report Posted April 16, 2015 Scrie foarte clar mai jos , ”Enter 0 to disable limit” a lot of bla bla bla...
+MaTTeO Posted April 16, 2015 Report Posted April 16, 2015 am citit in repezeala ... nu m-am mai uitat si la scrisul mic
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now