Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare , acum ceva timp , am văzult pe maxers.ro că în legendă , gradele aveau bold , adică se vedeau mai groase , dar la members online apăreau fără bold , cum pot face și eu asta pe forumul meu ?

a lot of bla bla bla...

Posted

Nu doresc skin-ul maxers pentru că mi se pare o porcărie , doresc doar să aflu cum pot face ceea ce am precizat mai sus.

Dacă știi lasă reply , dacă nu caută alt topic unde să faci posturi.

a lot of bla bla bla...

Posted

N-are cum, ai facut cum ti-am zis eu?

Cauti codul asta:

<li>{parse expression="implode( " | ", $groups )"}</li>

si il inlocuiesti cu asta:

<li><b>{parse expression="implode( " | ", $groups )"}</b></li>

Tocmai ce am testat la mine pe forum si merge.

Posted

N-are cum, ai facut cum ti-am zis eu?

Cauti codul asta:

<li>{parse expression="implode( " | ", $groups )"}</li>

si il inlocuiesti cu asta:

Tocmai ce am testat la mine pe forum si merge.

<if test="showGroupNameIndicator:|:count( $groups )">
<br />
<h4 id="userGroup" class="statistics_head">Familia noastră</h4>
<ul>
</ul>
</if>

a lot of bla bla bla...

Posted

Am vazut ca ai ceva grupuri cu bold, incearca sa scoti bold-ul de la grupurile alea si uita-te dupa daca iti merge boldul de la toata legenda, daca da, atunci incercam sa-ti facem grupurile inapoi cu bold dar fara sa se bata cap in cap cu boldul de la legenda.

Posted

Ai incercat sa faci totul pe acolo cu "<b></b>" ?

Ceva gen :

<b><if test="showGroupNameIndicator:|:count( $groups )">
<br />
<h4 id="userGroup" class="statistics_head">Pupă-mă</h4>
<ul>
</ul>
</if></b>

Posted

Am vazut ca ai ceva grupuri cu bold, incearca sa scoti bold-ul de la grupurile alea si uita-te dupa daca iti merge boldul de la toata legenda, daca da, atunci incercam sa-ti facem grupurile inapoi cu bold dar fara sa se bata cap in cap cu boldul de la legenda.

Prea complicat , mai bine lasă.

Ai incercat sa faci totul pe acolo cu "<b></b>" ?

Da , am încercat.

a lot of bla bla bla...

Posted

Prea complicat , mai bine lasă.

Da , am încercat.

Nu e complicat deloc, editezi doar grupurile cu bold si le scoti font-weight: bold; apoi te uiti la hookGroupNameIndicator si bagi acolo <b> si </b> si te uiti da merge sau daca nu.

Anyway, ia incearca si cu asta:

<li style='font-weight: bold;'>{parse expression="implode( " | ", $groups )"}</li>
Posted

Frate , nu poate nu ai înțeles ce vreau să fac eu.

Uită-te la legendă , sunt anumite grade care sunt groase , de exemplu Fondators , e mai gros decât members , eu vreau ca legenda să rămână așa , doesc doar ca membrii care aparțin acel grade mai groase , să nu apară cu acel efect de îngrosime.

a lot of bla bla bla...

Posted

Frate , nu poate nu ai înțeles ce vreau să fac eu.

Uită-te la legendă , sunt anumite grade care sunt groase , de exemplu Fondators , e mai gros decât members , eu vreau ca legenda să rămână așa , doesc doar ca membrii care aparțin acel grade mai groase , să nu apară cu acel efect de îngrosime.

Acum mi-am dat seama la ce te referi...tu vrei DOAR UNELE grupuri ingrosate si membrii sa nu apara ingrosati...

Momentan n-am nici o idee care stiu s-o si aplic dar daca imi vine una o sa revin cu reply.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.