Jump to content

Recomandare Gazduire: Neoit Hosting Solutions


Furious

Recommended Posts

 Salut , multi cauta o firma de host care sa sponsorizeze host ( prin sponsorizare ma refer la urmatoarele : tine banner in header , topic global ) .

 Astazi m-am gandit sa postez o firma de host recomandata de multi clienti , firma se numeste "neoit.ro" NEOIT HOSTING SOLUTIONS .

 

 Link pagina principala : http://www.neoit.ro/

 Link gamecpanel : http://www.gamecp.neoit.ro/

 

 Host-urile de gaming merg perfect , cele de webhost nu le-am testat dar va asigur ca merg magnific .

 

 *Daca nu m-am exprimat corect rog un moderator sa editeze !

Link to comment
Share on other sites

Intrucat detaliile din topicul de mai sus nu sunt complete, am sa va rog sa imi acordati atentie in citirea acestui mesaj:

 

Promotia Neo IT Solutions pentru comunitatile de Gaming este :

 

Gazduire Jocuri gratuit  :  

 

 - Counter-Strike 1.6 pana la 24 sloturi

 - Counter-Strike GO pana la 16 sloturi

 - GTA SA:MP 50 sloturi

 - MC-Minecraft pana la 12 sloturi

 

Acces in panoul de control server: GameCPX

Automatizare si sincronizare la minut fisiere Fastdl, total excluse din sincronizare fisiere de tip .ini .cfg .txt .sma .amxx .so .log , etc. Sincronizarea se face strict pentru fisierele  maps/ , gfx/, sound/ , models/ , sprites/ , fisiere .wad

Fastdl - Viteza 1Gbps

Acces FTP : 3 modalitati :  

 - WebFTP , Exemplu: http://server.gamecp.asignat/filemanager: optiuni arhivare, dezarhivare, mutare, stergere, modificare permisiuni etc.

 - Orice client de FTP : Filezilla etc.

 - Panoul GameCPX sectiunea Fisiere

Automatizare creare baza de date MySQL pentru orice tip de server de gaming : acces http://server.gamecp.asignat/phpmyadmin, exclus accesul la baza de date din exteriorul serverului unde sunt gazduite serverul de gaming si baza de date aferenta ( evitarea atacurilor )

 

 

Coduri promotionale pentru achizitionare servere de gaming la valori totale de peste 20 euro / luna    per comunitate ( cupon valoric de 10% pana la 30% reducere pentru fiecare comanda, in functie de valoarea comenzilor individuale )

 

Activare Banner cu link pe website-ul nostru, prezentare servere in lista oficiala de servere gazduite

 

 

Serviciile de Inregistrare Domenii sau Gazduire Web Neo IT Solutions nu sunt incadrate in aceasta promotie! Achizitionarea unui domeniu de orice tip si / sau gazduire web se vor face la preturile afisate pe web-site-ul nostru.

 

In cazul comunitatilor, care transfera la Neo IT Solutions servicii de Web Hosting  sau Domenii, activarea unui server gratuit de gaming se face imediat, in functiile de cerere ( serviciul gratuit se inacadreaza in aceleasi conditii de utilizare de mai jos). Toate celelalte servere de gaming achizitionate ulterior vor beneficia de cupon valoric de minim 20% pana la 50% reducere.

 

 

Conditii pentru acceptarea unei comunitati in promotie:

 

1. Domeniu cumparat, valabil. Nu sunt acceptate domenii gratuite ( Ex: .tk), sub-domenii (DNS-uri - Ex: dns.domeniu.valid )

 

2. Comunitatea sa aiba minim o luna de la infiintare ( Exceptie fac cazurile comunitatilor care cumpara toate serviciile :  Web-Hosting, Domeniu, Servere de gaming  de la firma noastra)

 

3. Website-ul / Forum-ul sa fie strict pe platforme gratuite sau licentiate ( nu acceptam comunitatile care detin template-uri crackuite: Ex:  IPB crackuit)  -  Aceasta conditie este impusa in primul rand de faptul ca temele platformele crackuite sunt foarte sensibile la exploit-uri, si nu vrem sa devenim tinte ale atacurilor, respectiv sa ajungem la situatia incheierii parteneriatelor cu comunitati care au pierdut toate datele, toti jucatorii, utilizatorii inregistrati pe acest gen de platforme. Oferim suport tehnic si garantarea platformelor licentiate Platite sau GPL, sub nici o forma nu oferim suport tehnic si nu putem fi considerati responsabili pentru platforme crackuite si orice tip de software crackuit in general ( aceasta conditie include chiar si serverele de counter-strike NON-Steam, care utilizeaza softuri precum Dual-Protocol - dproto ).

 

4. Comunitatea sa instaleze pe website-ul / forum-ul propriu un banner, logo, minibanner pentru firma Neo IT Solutions, si sa promoveze in randul utilizatorilor serviciile noastre.

 

5. In functie de valoarea serviciului gratuit primit, comunitatea trebuie sa aduca CLIENTI care sa achizitioneze servicii :

 

 

- pentru un server gratuit de Counter-Strike 1.6 - 24 sloturi : clienti care sa achizitioneze servicii de minim 16 euro in fiecare luna.

- pentru un server gratuit de Counter-Strike GO 16 sloturi : clienti care sa achizitioneze servicii de minim 22 euro in fiecare luna.

- pentru un server gratuit de MC-Minecraft 12 sloturi : clienti care sa achizitioneze servicii de minim 24 euro in fiecare luna.

- pentru un server gratuit de GTA SA:MP 50 sloturi : clienti care sa achizitioneze servicii de minim 10 euro in fiecare luna.

 

Beneficii:

Toti clientii Neo IT Solutions isi pot activa serviciul de Afiliere in meniul de client, care ii poate oferi in timp venituri doar din promovarea serviciilor noastre.

In momentul activarii contului de afiliat, clientul primeste un link special, catre website ul Neo IT Solutions, cu un cod de afiliat la sfarsit. Orice utilizator care acceseaza acel link, este automat declarat vizitator al website-ului Neo IT Solutions si inregistrat in lista clientului care si-a folosit linkul de afiliat.

 

Exemplu: http://www.neoit.ro/aff.php?aff=002 acesta este linkul meu personal de afiliere. Toti viitorii utilizatori care acceseaza direct acest link, sunt declarati vizitatori adusi de mine pe website. Toate aceste vizite sunt inregistrate automat, atat clientii cu cont activ de afiliere, cat si administratorii website-ului pot monitoriza situatia personala a fiecarui afiliat:

 

Comunitatile care beneficiaza de servicii gratuite, sunt monitorizate lunar:

- numarul de vizitatori adusi pe website-ul Neo IT Solutions

- numarul de clienti inregistrati

- numarul de clienti care au inregistrat comenzi prin intermediul link-ului de afiliere

- valoarea totala a serviciilor achizitionate de clientii adusi prin contul de afiliere.

 

Absolut toate inregistrarile sunt vizibile atat administratorilor cat si clientilor cu contul de afiliere activat.

Pentru fiecare comanda efectuata de un client adus prin intermediul acelui link, comunitatea afiliata primeste un comision procentual din valoarea totala a comenzilor.

 

Valorile adunate in timp de afiliati pot fi utilizate pentru finantarea mai departe a unor servicii aditionale de gazduire web , jocuri etc,  sau pot fi retrasi din contul de client dupa o anumita suma minima in cont. Neo IT Solutions va deconta in decurs de maxim 35 de zile de la activarea cererii de retragere a banilor, contravaloarea integrala, fara comisioane, fara conditii.

 

 

Server de jocuri Gratuit Neo IT Solutions:

 

Serverele gratuite sunt acordate comunitatilor astfel: orice server gratuit are termen de valabilitate o luna. daca sunt indeplinit conditiile de mai sus, ( in primul rand valorile serviciilor achizitionate ulterior ), serverul este automat prelungit cu inca o luna cu titlu gratuit.

Daca target-urile conditionate nu sunt atinse, se va emite factura pentru urmatoarea luna, valoarea facturii fiind invers proportionala cu valoarea serviciilor aditionale achizitionate.

 

Exemplu: in cazul in care o comunitate cu un server gratuit de CS 1.6 24 de sloturi nu a adus nici macar un client aditional, valoarea facturii aferente pentru luna urmatoare va fi valoarea reala a serviciului CS 1.6 24 de sloturi.

Toate serviciile contra cost, au perioada de gratie de la data emiterii facturii 7 zile. Aceasta perioada poate fi utilizata de comunitati pentru a rezolva problema valorii conditionate in acordul de parteneriat.

 

Daca target-urile sunt depasite cu 25% din valoarea initiala in fiecare luna, urmatoarea luna serverul este in continuare gratuit, iar numarul de sloturi oferite cu titlu gratuit creste. Fiecare 25% valoare aditionala implica automat cresterea in urmatoarea luna a numarului de sloturi oferite cu titlu gratuit, astfel:

 

 

28 - > 32 de sloturi CS 1.6

20 -> 24 -> 28 -> 32 de sloturi CS GO

16 -> 20 sloturi MC-Minecraft

100 -> 150 -> 200 de sloturi GTA SA:MP

 

Valoarile de mai sus sunt maxime, in cazul comunitatilor care doresc marirea numarului de sloturi peste cele oferite cu titlu gratuit, vor plati contravalorea sloturilor aditionale (nu valoarea integrala a serviciului).

 

In cazul in care targeturile depasesc valorile mentionate mai sus, automat Neo IT Solutions poate oferi un al doilea server oferit cu titlu gratuit, cu aceleasi conditii de utilizare ca si primul serviciu achizitionat.

 

 

 

ATENTIE !!  Scriptul de chat live de website-ul Neo IT Solutions va fi utilizat atat de vizitatori cat si de clientii nostri in cazul in care:

 

- sunt necesare lamuriri aditionale cu privire la serviciile si promotiile Neo IT Solutions,

- clientii doresc sa inregistreze o cerere legata de serviciile pe care le detine,

- clientii doresc sa inregistreze un ticket cu privire la un serviciu oferit de Neo IT Solutions nefunctional, sau functionare improprie,

 

In acest moment serverele de gazduire Web, Jocuri, VPS-uri, sunt updatate la zi cu ultimele versiuni de scripturi si librarii necesare functionarii corecte a serviciilor oferite: cPanel, GameCPX, WHMcs, Virtualizor, Softaculous, PHPMachForm, si multe alte softuri licentiate, platite.

In cazul in care intalniti probleme legate de librarii lipsa (rar, dar ca exemplu: libstdc++ versiunea XXXXX ) va rugam sa anuntati administratorii nostri pentru a remedia situatia. 

Asa cum am spus si mai sus, oferim suport tehnic complet gratuit numai pentru softuri si scripturi licentiate cu licenta platita sau GPL, si garantam functionarea serviciilor oferite atata timp cat clientii urmeaza sfaturile noastre, utilizand scripturi, module, pluginuri, cat mai curate si verificate amanuntit de echipa Neo IT Solutions, sau sunt recomandate direct de noi pentru utilizarea lor. Nu oferim garantie pentru platforme crackuite usor susceptibile de hacking si exploit-uri car epot periclita atat securitatea serviciilor oferite si implicit securitatea softurilor si serverelor Neo IT Solutions. Firma noastra isi rezerva dreptul de a intrerupe (ban, firewall drop, BGP Blacklist) pe termen nedefinit accesul din reteaua proprie in orice retea nationala si internationala in cazul in care suspectam ca echipamentele / softurile detinute de Neo IT Solutions implicit clientii nostri, sunt atacate cu pachete de tip exploit, DDos, Flood, etc.. 

 

Exemplu: In acest moment absolut toate clasele de IP-uri dedicate tarilor China si Filipine sunt adaugate in lista de firewall hardware / software DROP, BGP Black-List.

 

 

 

Valorile serviciilor de Web-Hosting, Game-Hosting, dupa cum puteti observa si pe website-ul Neo IT Solutions sunt poate printre cele mai mici din Romania, dar sub nici o forma acest lucru nu denota ca si calitatea serviciilor este derizorie:

 

In acest moment detinem Data Center propriu, mentinut in conditii optime de temperatura, umiditate, praf, sisteme antierfactie, generator de backup + UPS-uri de ultima generatie, monitorizate online, Rack-uri DELL 42U cu sistem integrat de ventilatie.

Conexiunea la internet se face prin intermediul a 3 provideri, prin intermediul carora insumam un total de 1.2 Gbps acces international, 3 Gbps acces National, peering-uri directe cu TOTI providerii mari de pe piata, prezenta in Ronix, Interlan, Balcan-IX, Tomix prin intermediul providerilor si a peeringurilor directe si indirecte.

 

 

 

Pentru orice nelamurire, va rog sa accesati website-ul Neo IT Solutions, agentii si administratorii nostri va vor raspunde intrebarilor ulterioare legate de acest Topic !

 

 

O zi cat mai placuta in continuare !

 

 

Gabriel Catalin Orbeanu 

CEO  Neo IT Solutions SRL

 

www.neoit.ro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.