Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut tuturor,

ieri tocmai ce mi-am cumparat de la Media Galaxy faimosul GTA V dar am o problema cu el...

Dupa ce intru in el sta un pic si dupa primesc eroarea "Stopped working" iar dupa ce dau close the program primesc asta:

PUAKzAz.jpg

nu stiu de ce. In mod normal ar trebuie sa pot rula GTA V pe calculatorul meu. 

Uitati specificatiile: http://i.imgur.com/LTsz3k1.pnghttp://i.imgur.com/bMdzuXx.png
Cerinte GTA V:

CPU: Intel Core i3-3110M 2.4GHz
GPU: AMD Radeon HD 8500M 2GB
Capacitate memorie RAM: 4 GB
Tip memorie: DDR3
Frecventa: 1600 MHz
HDD: 1TB 5400 rpm

Bag mana in foc ca nu e de la componentele calculatorului meu, pentru ca am un vecin care a luat jocul crack-uit de pe net si ii merge, are aceleasi componente ca mine, i3, 4gb RAM dar nu are placa video, are doar integrata Intel HD Graphics 2000... Ma mir, mie cu placa video buna de 2 gb nu-mi merge si sa ii mearga lui cu 1 gb intel hd... :|
Plus de asta, mam uitat pe spatele cutiei de la GTA, rami si procesorul se incadreaza la minim iar placa video la recomandate... 

Am fost azi de dimineata cu laptop-ul la un service eta2u si mi-au recomandat sa reinstalez windows-ul sau sa instalez Windows 8.

Nu de mult am terminat de reinstalat windows-ul si acum instalez din nou GTA V.. sper sa mearga de data asta, dar astept sfaturi, pareri..

Posted

restarteaza steam si incearca cu firewall oprit

Am cumparat jocul pe 7 dvd-uri din Media Galaxy, nu il am pe steam.

Ai incercat in Safe mode? Se intampla la fel? Eu tind sa cred ca e de la placa video (nu se afla la cerintele de sistem recomandate si este una batrana).

Ai instalat ultimele drivere video?

Am incercat si in safe mode, dar e la fel, astept 30 de secunde si dupa apare eroare cu stopped working apoi din nou Social Club. Stiu ca placa mea nu e nu stiu ce dar nu imi explic cum un prieten de al meu cu aceleasi componente la PC dar cu o placa video mai slaba (placa lui video este Intel HD Graphics 2000, 1 GB) il poate rula iar eu nu... 

Am ultima versiune de driver de la AMD, ieri tocmai ce mi-am reinstalat windows-ul si am luat de pe site driverul. 

Descarca executabilu de aici http://support.amd.com/en-us/download de la automatically detect si ruleazal si va instala ultimul driver video.

Incearca sa intri in safe mode si vezi daca merge pune toate setarile pe low.

Incearca si compatibility mode.

Nu am cum sa intru in loc pe low.. pentru ca mie nici nu imi intra in el... Multumesc totusi de sfat si o sa incerc acum acel program de la AMD.

EDIT: Am incercat programul, spune ca a driver-ul la zi.

PS: Stie cineva cum as putea sa setez sa mi se deschida jocul in window mode cu rezolutia 800x600 fara sa intru in joc?

Posted

Butonul "Safe Mode" din prima imagine a topicului face ca jocul sa intre in acest mod si sa ruleze pe cele mai scazute detalii.

Sincer imi suna putin ciudat ca GTA 5 a mers pe Intel HD Graphics 2000, ai fost la vecin si ai vazut tu ca merge?

Poti incerca (daca te pricepi) sa scoti placa video dedicata din PC, si sa incerci sa rulezi jocul pe placa video integrata in procesorul tau (Intel HD Graphics 4000).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Butonul "Safe Mode" din prima imagine a topicului face ca jocul sa intre in acest mod si sa ruleze pe cele mai scazute detalii.

Sincer imi suna ciudat ca GTA 5 a mers pe Intel HD Graphics 2000, ai fost la vecin si ai vazut tu ca merge?

Poti incerca (daca te pricepi) sa scoti placa video dedicata din PC, si sa incerci sa rulezi jocul pe placa video integrata in procesorul tau (Intel HD Graphics 4000).

Nuu... sta sa mai scoata si placa video lol.

Mai bine faci asa intri in my computer->click dreapta->device manager->display adapters->si la AMD Radeon HD 8500M dai click dreapta si disable lasa grafica decat a procesorului cea dedicata dai disable si incearca sa vezi daca merge.

Posted

La calculatoarele care au integrata+dedicata am auzit ca sunt probleme. Daca ai placa integrata+dedicata, incearca sa dezactivezi cea integrata din BIOS. 

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Sincer imi suna putin ciudat ca GTA 5 a mers pe Intel HD Graphics 2000, ai fost la vecin si ai vazut tu ca merge?

Da am fost la el si am si jucat... In legatura cu placa video dedicata, nu pot sa desfac laptopul pentru ca inca am garantie la el... 

Nuu... sta sa mai scoata si placa video lol.

Mai bine faci asa intri in my computer->click dreapta->device manager->display adapters->si la AMD Radeon HD 8500M dai click dreapta si disable lasa grafica decat a procesorului cea dedicata dai disable si incearca sa vezi daca merge.

Am incercat asta iar cand deschid jocul imi spune ca nu am DirectX (mi se dezactiveaza si tema aero la windows) dar eu de fapt am, iar dupa ce dau OK primesc din nou eroarea cu Stopped Working. 

h1NYhnN.png

La calculatoarele care au integrata+dedicata am auzit ca sunt probleme. Daca ai placa integrata+dedicata, incearca sa dezactivezi cea integrata din BIOS. 

Nu stiu cum sa dezactivez placa din bios dar nu cred ca e o idee prea buna.

Posted

Da am fost la el si am si jucat... In legatura cu placa video dedicata, nu pot sa desfac laptopul pentru ca inca am garantie la el... 

Am incercat asta iar cand deschid jocul imi spune ca nu am DirectX (mi se dezactiveaza si tema aero la windows) dar eu de fapt am, iar dupa ce dau OK primesc din nou eroarea cu Stopped Working. 

h1NYhnN.png

Nu stiu cum sa dezactivez placa din bios dar nu cred ca e o idee prea buna.

Incearca din nou cum am zis eu dar mai intai instaleaza asta:http://downloads.tomsguide.com/DirectX,0301-2158.html

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.