alexs Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 mi-am pus de curand si eu XTCS...la inceput mergea perfect. a inceput apoi, pe la unele servere, sa-mi dea "Invalid CD Key", iar acum nu ma mai pot conecta la niciun server, dandu-mi aceeasi eroare. ce sa fac? Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.
gaby Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 hmm, ciudat nu am auzit pana acum de XTCS, probabil un alt CS modificat... majoritatea sunt prostii... incearca sa reinstalezi... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+lolek Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 m0d.82 XTCS este o porcarie . Toate skinurilea alea iti fac si lag . Sa zicem ca , cu CS-ul normal aveai lag 10-11 , Cu XTCS Ai 20-11 Si tot asa til dubleaza. Mi-am facut si eu o porcarie de cs , la Skinuri Meniu este super smeg dar cand intri pe server:)) . Eu zic ia-ti steam si Counter-Strike LanT . I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now