+Kames Posted April 30, 2015 Author Report Posted April 30, 2015 Apropo, sa postez tutoriale / articole informative si proprii pe blog sau forum? Ele vor contine coduri / templateuri, tot ce e legat de WWW,IT si platforme web, etc... sunt nelamurit..
+Johnny. A. Posted May 10, 2015 Report Posted May 10, 2015 Forumul arata bine, singurul lucru care ma cam deranjeaza e sidebar-ul care imi da impresia ca-i plin de reclame google.
+Kames Posted May 10, 2015 Author Report Posted May 10, 2015 Mersi. Daca mai are cineva de zis ceva in legatura cu continutul (ce ar trebui să adaug)/ design/ altele....multumesc
+strong Posted May 16, 2015 Report Posted May 16, 2015 Imi place comunitatea bafta cu ia mai aduna ceva membrii 1 — steam
+Kames Posted May 16, 2015 Author Report Posted May 16, 2015 Imi place comunitatea bafta cu ia mai aduna ceva membrii Mersi. Asta incerc sa fac... dar de unde
+HazZaRD Posted May 19, 2015 Report Posted May 19, 2015 Arata genial Felicitari pentru munca depusa. Incearca sa faci parteneriate cu comunitati cu domeniu nu cu forumuri gratuite
+Kames Posted May 19, 2015 Author Report Posted May 19, 2015 Arata genial Felicitari pentru munca depusa. Incearca sa faci parteneriate cu comunitati cu domeniu nu cu forumuri gratuite Mersi. Da, stiu asta, dar nu gasesc niste comunitati care ar dori un parteneriat... toti rad de domeniu...
+HazZaRD Posted May 19, 2015 Report Posted May 19, 2015 Cine nu cunoaste nu apreciaza. Imi place la nebunie si sloganul vostru. Incercati sa faceti o campanie de populare a comunitatii. Si e normal sa fie .INFO daca forumul tine in principal de IT Sunt deja unele comunitati care cu domeniu .org / .tk sunt sus asa ca nu conteaza ce domeniu aveti + ca si numele este ales cu cap Pun pariu ca cei care rad de voi nu au mai mult de 12 ani.
+strong Posted May 19, 2015 Report Posted May 19, 2015 + Sper ca nu e reclama daca vrei un domeniu iti recomand krond.org domeniu .com / .ro 50/55 lei bafta! — steam
+Kames Posted May 19, 2015 Author Report Posted May 19, 2015 Va multumesc amandurora pentru sprijin si incurajari, apreciez. Multumesc din nou! App, ce ziceti de noul index?
+HazZaRD Posted May 19, 2015 Report Posted May 19, 2015 Acest index este mult mai frumos si se potriveste mult mai bine cu ideea voastra de comunitate 1
+duL @ Posted May 19, 2015 Report Posted May 19, 2015 http://i.imgur.com/BKukHBf.png Meniul a luat-o la fuga in dreapta , insa cred ca este de la mine , pentru ca sunt pe mobil , si rezolutia difera.. daina mucles daina deles
+HazZaRD Posted May 19, 2015 Report Posted May 19, 2015 La mine nu Posibil sa fie din cauza faptului ca esti pe mobil. ON : In index adaugati un link catre forum ca nu exista
+Kames Posted May 19, 2015 Author Report Posted May 19, 2015 http://i.imgur.com/BKukHBf.png Meniul a luat-o la fuga in dreapta , insa cred ca este de la mine , pentru ca sunt pe mobil , si rezolutia difera.. Mersi pentru sesizare, curand voi remedia problema. La mine nu Posibil sa fie din cauza faptului ca esti pe mobil. ON : In index adaugati un link catre forum ca nu exista S-a adaugat. Mersi!
+Gabriel™ Posted May 22, 2015 Report Posted May 22, 2015 Foarte Frumos. Aranjat. Perfect. Succes si cum ti-am spus si pe yahoo Ai grija pe cine bagi in staff. Precum Furios (Copilul Minune)
+duL @ Posted May 22, 2015 Report Posted May 22, 2015 @ Furious ma-tii * mati daina mucles daina deles
+Kames Posted May 22, 2015 Author Report Posted May 22, 2015 A zis într-un topic ca i s-a spart contul..acum sa vad ce face... Cine doreste sa facă parte din staff, pm sau cerere pe forum. Avem nevoie de persoane capabile sa intretina forumul, nu îl putem dezvolta singuri.
+Gabriel™ Posted May 22, 2015 Report Posted May 22, 2015 Iti pot face Promovare Website (Vizite Reale care te pot ajuta in caz ca te folosesti de oportunitatile google $$$ ) Google,Google Mobile,Facebook,Yahoo. Pretul il discutam in privat daca esti interesat.
Recommended Posts