Jump to content

Kames

+Helpers
 • Content Count

  356
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by Kames

 1. Salut, De cateva zile am aceasta problema: ecranul devine negru dupa bootare, dupa ce instalasem driver-ul placii video. Am incercat pe W7 si 10, si la fel. Am curatat totul cu DDU si AMD Cleanup Utility si tot aceeasi eroare. Sugestii?
 2. UP. Inca se blocheaza, cu led-urile on, pentru cateva secunde face un freeze, apoi isi revine..mai face freeze si cu led-urile off, apoi iar isi revine, si click-ul e enervant, adica trebuie sa dau de 2-3 ori ca se simta ca si cum as da o data...
 3. Salut, Joc putin cu mouse-ul, apoi mi se blocheaz brusc pentru 2-3 secunde. Alteori, click-ul e cu delay sau lag, trebuie sa dau de 2 ori sa se puna...
 4. Vand cont STEAM - level 22, 50 de jocuri, personalizat. Level 22 - 16 badges - 50 de jocuri - 12 artwork - 46 screenshots - 3 grupuri - profil personalizat. Jocuri - CS:GO, Orion, Payday 1, Garrys Mod, si altele. CS:GO - rank MGE, derankat din LE, 460 competitive castigate, medalia wildfire de aur, medalia 2016 albastra (a 2-a) si toate realizarile gold Stats: F2F RADAUTI SAU SUCEAVA / PAYSAFE CARD - PRET NEGOCIABIL
 5. Caut jucători pentru echipa formata de mine. Rank LE-LEM - Faceit lv 3-4 sau mai mare, si să joace minim 3-4 ore pe zi, sa fie activ.
 6. Eu am testat si 7 si 10 la gaming. Jocurile 2016 merg mai bine pe 10, si aici zic si de DirectX. Daca joci CS:GO, sa stii ca pe ambele versiuni FPS-urile sunt la fel. Un avantaj al lui 7 este startup.
 7. Problema e ca se face doar desktop-ul stretched, nu si jocul. Rezolutia e setata
 8. Asa, am rezolvat cu erorile. Astea am acum. Astea sunt setarile Am ultima versiune de driver. Display la monitor este setat la full, fiind valabila si optiunea Aspect (care e bb). Rezolutia la desktop este de 1920x1080.
 9. Salut, As dori sa joc CS:GO in mod stretched, cu urmatoarele configuratii: GPU: R7 370 2GB DDR5 Monitor: Benq GW2270 N-am reusit sa fac setarile, am Windows 7 si am un driver foarte prost, chiar daca e ultimul, lansat luna aceasta, dar pe Windows 10 mergea perfect. Nu gasesc un driver bun pentru 7, pentru a juca stretched. Primesc aceasta eroare:
 10. Cineva care joaca zilnic CS:GO, rank MG+? Lăsați SteamID aici. http://steamcommunity.com/id/kamesofficial
 11. Anunțul incă mai este valabil (UP).
 12. Anunțul incă mai este valabil (UP).
 13. AMD FX-6300. Nu il am, dar am predecesorul lui, mai precis 4300 si se misca impecabil. Am rulat GTA V, CS:GO, WWE 2K15, Starcraft II, Dying Light, Black Ops 3 si multe altele.
 14. Multumesc. Anunțul incă mai este valabil (UP).
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.