Radim Luka Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Salut PCT, am inlocuit de curind boardIndexTemplate al meu cu acesta de aici http://webflake.sx/topic/9802-tutorial-adding-custom-forum-icons-without-using-a-modification/, si mi-am rezolvat o problema cu forum Icons si am dat peste alta, nu ma pot conecta de pe versiunea mobila pe telefon , nu se deschide pagina . Poza :
Hira Daniel Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 AI INCERCAT SA VEZI daca alt cineva poate?
Radim Luka Posted April 20, 2015 Author Report Posted April 20, 2015 AI INCERCAT SA VEZI daca alt cineva poate? Logic si la fel se face pagina alba si gata . ...
Solution Hira Daniel Posted April 20, 2015 Solution Report Posted April 20, 2015 Incearca sa te conectezi de pe pc pe versiunea mobila ... si daca tot nu merge schimba versiunea mobila 1
Radim Luka Posted April 20, 2015 Author Report Posted April 20, 2015 Incearca sa te conectezi de pe pc pe versiunea mobila ... si daca tot nu merge schimba versiunea mobila Am rezolvat, am pus tema mobila pe hidden si merge perfect .
Hira Daniel Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 DAca team ajutat da like Sunt fericit ca te-am ajutat . Va rog t/c
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now