+Micul`wji Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 Buna tuturor cine ma poate ajuta si pe mine cu ceva? Am facut o mare greseala si am sters din ftp fisierul style_images si nu mai am cum sa il recuperez imi poate da si mie cineva acest fisier... sa contina tema de baza (master) cea pt mobil (mobile) si ceea ce mai continea acel fisier... - Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți ! Albert Einstein
Moderators Courage Posted April 22, 2015 Moderators Report Posted April 22, 2015 Il ai in pack-ul IPB.
+Micul`wji Posted April 22, 2015 Author Report Posted April 22, 2015 Il ai in pack-ul IPB. Din pacate nu mai am acel pack.... - Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți ! Albert Einstein
Moderators Courage Posted April 22, 2015 Moderators Report Posted April 22, 2015 Nu mai stii de unde l-ai descarcat?
+Micul`wji Posted April 22, 2015 Author Report Posted April 22, 2015 L-am descarcat de pe webflake si acum nu m-ai am permisunea sa descarc dar totusi mi-ai dat o idee pot lua de pe net de la un pack mersi frumos. - Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți ! Albert Einstein
+MadFather Posted April 23, 2015 Report Posted April 23, 2015 Poti descarca de AICI! Platforma de resurse deschisa un urma cu putin timp. Nu ai nici un fel de restrictie , tot ce trebuie sa faci sa downloadezi e sa ai cont .
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now