Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Posted

Este ca nou il am la cutie,nu are fire taiate si alte tampenii.Nu o fost reparat niciodat,merge foarte bine.Tableta sa fie functionala cu incarcator bun. Aici puteti vedea un test cu boxele:

Cine le vrea in bani pretul este de 80 lei noi.

• 4 months later...
  • 1 month later...
Posted

Denumire:Boxe Genius SW-S2.1 200GeneraleTip2.1Putere totala 6 WRaport semnal/zgomot85 dBImpedanta4 OhmGreutate totala1.95 KgDetalii SatelitiDimensiuni71 x 135 x 81 mmPutere satelit fata1.5 WFrecventa de raspuns20 - 20.000 HzDimensiune difuzor2 inchDetalii SubwooferDimensiuni200 x 125 x 135 mmPutere subwoofer3 WFrecventa de raspuns20 - 20.000 HzDimensiune difuzor3 inchi Le poti cumpara de aici http://www.pcgarage.ro/boxe/genius/sw-s21-200/

Dupa cum vezi eu am cerut mai putin,daca nu le mai gasesti acolo ti le vand eu 80 lei noi.Astept sa imi dau un semn.vrei adresa mea sa vi dupa ele ? Si daca trimiti un curier eu am 25 ani si miar place sa mai facem afaceri.Boxele mele merg bine chiar si la maxim au bas puternic.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.