SnOpY Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 buna seara am si eu o problema cu o erare la shoutbox imi da erare urmatoare cand activezi hook-ul Shoutbox: Global dupa ce il activez imi da eraore respectiva: http://i.imgur.com/8H4slt4.png cum rezolv si eu aceast problema ca sa imi functioneze si mie shoutbox sa putem discuta pe el versiune ipb: 3.4.7
+Furious Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 Ai dat un search ? Rebuild and Recache => Look & Fell -> Template Tools .
SnOpY Posted April 22, 2015 Author Report Posted April 22, 2015 nu imi apare deloc chatu imi da direct eroare nici forumu nu mai functioneaza cand activez hook-ul shoutbox global
+Furious Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 nu imi apare deloc chatu imi da direct eroare nici forumu nu mai functioneaza cand activez hook-ul shoutbox global -> www.procstrike.ro/forum/admin 1
SnOpY Posted April 22, 2015 Author Report Posted April 22, 2015 -> www.procstrike.ro/forum/admin asa si ? cei cu acel link il stiu e admincp eu doresc rezolvarea la problema nu conectarea la admincp
+Furious Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 asa si ? cei cu acel link il stiu e admincp eu doresc rezolvarea la problema nu conectarea la admincp Look & Fell -> Template Tools . Asa greu de inteles? Baga un Rebuild si un Recache si se rezolva !
Recommended Posts