Jump to content

Recommended Posts

Posted

Www.aimers.ro , host krond , daca vrei , administrator de inceput,si daca aduci membrii,staf,,servere , iei up fara probleme.

daina mucles daina deles

Posted

167 Posturi 28 Membrii ..

Si este jumate de tema unitchamp ..

Caut ceva serios si de durata ..

stiu  problema e ca a trebuit sa reinstalez ipb dar na.. te inteleg 

Apropo de tema nu vad care e problema :)) 

Posted

Incearca pe ZDUPP :) Au fost inchise cererile insa cred ca daca vi cu argumente puternice si cu dorinta de munca vei fi acceptat :)

Dupa cate am tras cu Johnny , nici nu imi vine sa il salut pe mess..:(

Posted

www.LETALZONE.com

Am nevoie de 1 fondator capabil şi cred că te vei descurca. Forumul l-am redeschis azi, dacă vrei să mi te alături da-mi PM sau contactează-mă pe mess.

cout << "-  " << "follow ur dreams << " -";

• 4 weeks later...
Posted

Salut baieti , dupa inactivitatea mea m-am decis sa revin in lumea VIRTUALA si vreau sa incep a va spune ca m-am intors cu forte noi . Deci sunt disponibil pentru FONDATOR ! Cine doreste poate sa lase un replay cu link-ul forum-ului sau un PM ! Nu doresc forum-uri noi , am mai fost si s-au inchis dupa 1 luna .. si nu lasa-ti replay doar pentru +1

Posted (edited)

Salut baieti , dupa inactivitatea mea m-am decis sa revin in lumea VIRTUALA si vreau sa incep a va spune ca m-am intors cu forte noi . Deci sunt disponibil pentru FONDATOR ! Cine doreste poate sa lase un replay cu link-ul forum-ului sau un PM ! Nu doresc forum-uri noi , am mai fost si s-au inchis dupa 1 luna .. si nu lasa-ti replay doar pentru +1

Salut cand ai timp sa te uiti pe JustGame.Ro :)  

CV STAFF

Bord Life Status Jan 22 2014

PS: Ai spus problema de fondatorii multi si JustGame are 5 fondatorii dar suntem impreuna de cand am deschis asa spusa "Communitate"

Edited by PoRcEsKy

JustGame.Ro

It's not just a game, It's a passion !

Untitled_1.png

Posted

Salut cand ai timp sa te uiti pe JustGame.Ro :)  

CV STAFF

Bord Life Status Jan 22 2014

PS: Ai spus problema de fondatorii multi si JustGame are 5 fondatorii dar suntem impreuna de cand am deschis asa spusa "Communitate"

lasa-mi pm.

• 3 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.