Jump to content

Recommended Posts

Posted

E naspa rau cu upgrade si d'astea pe piese ...

Mi-e sila intr - un fel s-o iau de la capat ...

As fi vrut ceva la care sa nu schimb foarte mult hardware ... [ ca la Desktop ] ...

D'aia ajunsesem la categoria Laptop - uri .

Posted

As fi vrut ceva la care sa nu schimb foarte mult hardware ... [ ca la Desktop ] ...

D'aia ajunsesem la categoria Laptop - uri .

Gen : La 1 notebook/laptop ... upgrade greu faci & nu se merita .

Daca se buleste , am vazut ca piesele is ceva mai ok ca pret .

Posted

Tot nu-s de acord.. e mai complicat sa schimbi componentele.. Si nu cred ca sunt mai ieftine. mai ales ca majoritatea componentelor sunt integrate pe placa de baza.. mie de ex daca mi se duce ceva la wireless, tre sa schimb toata placa de baza.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Tot nus de acord.. e mai complicat sa schimbi componentele.. Si nu cred ca sunt mai ieftine. mai ales ca majoritatea componentelor sunt integrate pe placa de baza.. mie de ex daca mi se duce ceva la wireless, tre sa schimb toata placa de baza.

In principiu , care este cel mai fiabil device din domeniul IT&C ?

Posted (edited)

calculatorul de buzunar si telefoanele nokia vechi.

Sa nu exageram .  =)) 

Fiabil si de actualitate .

Ca tot ziceai '' de buzunar '' , ce sfanta zi de luni e si '' pocket PC '' - ul ?

Nevermind , arata ca naiba .

Stii ce ma gandeam , la notebook/laptop e un ecran mai mic , mi - ar face mai putin rau [ tin cont si de sanatatea ochilor ] .

Ia uite peste ce am dat : http://www.doctor-laptop.ro/price/0/331/220/Placa-de-baza-laptop.html .

Stai ca mai dau odata edit : o tableta asa , cat sa nu mai stau pe PC , nu - i buna ?

PS : Is norocos .  :)) 

Edited by Terror
Posted

Sa nu exageram .  =)) 

Fiabil si de actualitate .

Ca tot ziceai '' de buzunar '' , ce sfanta zi de luni e si '' pocket PC '' - ul ?

Nevermind , arata ca naiba .

Stii ce ma gandeam , la notebook/laptop e un ecran mai mic , mi - ar face mai putin rau [ tin cont si de sanatatea ochilor ] .

Ia uite peste ce am dat : http://www.doctor-laptop.ro/price/0/331/220/Placa-de-baza-laptop.html .

Stai ca mai dau odata edit : o tableta asa , cat sa nu mai stau pe PC , nu - i buna ?

PS : Is norocos .  :)) 

Placa de laptop daca te uiti asa 'in neant' gasesti unele mai ieftine. Dar nu uita, ca va trebui sa cauti EXACT placa de baza pentru laptopul tau, nu una veche de 5 ani de la un model asemanator. La desktop ai de unde alege ce placa vrei(dimensiuni standard). La laptop nu.

Dupa aia, cine ti-a zis ca un ecran mai mic dauneaza mai putin ochiilor? E o prostie.. Ecranele moderne (astea LED/LCD) NU dauneaza ochiilor. Dauneaza faptul ca stai si te uiti multe ore in acelasi loc, si faptul ca radiaza lumina. Dar si daca te uiti la un telefon ai acelasi lucru.  Daca e mai mare e chiar mai bine, ca nu te fortezi sa vezi maruntisurile atat.

Daca vrei tableta, poti sa stai pe tableta. Dar nu vei face tot ce faci si pe un calculator normal. (compatibilitate programe) (cred ca e a enspea oara cand zic asta in threadu asta).

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Placa de laptop daca te uiti asa 'in neant' gasesti unele mai ieftine. Dar nu uita, ca va trebui sa cauti EXACT placa de baza pentru laptopul tau, nu una veche de 5 ani de la un model asemanator. La desktop ai de unde alege ce placa vrei(dimensiuni standard). La laptop nu.

Dupaia, cine tia zis ca un ecran mai mic dauneaza mai putin ochiilor? E o prostie.. Ecranele moderne (astea LED/LCD) NU dauneaza ochiilor. Dauneaza faptul ca stai si te uiti multe ore in acelasi loc, si faptul ca radiaza lumina. Dar si daca te uiti la un telefon ai acelasi lucru.  Daca e mai mare e chiar mai bine, ca nu te fortezi sa vezi maruntisurile atat.

Daca vrei tableta, poti sa stai pe tableta. Dar nu vei face tot ce faci si pe un calculator normal. (compatibilitate programe) (cred ca e a enspea oara cand zic asta in threadu asta)

In principiu , nu m - ar opri nimic sa fac un Desktop si sa iau un monitor / TV [ atata timp cat are HDMI ] si un set tastatura&mouse wireless in 1500 RON .

Gen , vreau sa stau cat mai departe de display , sa nu radieze lumina lui macar ; gen , eu pe canapea , el la 1 metru si ceva .

Asa ar fi bine ?

Posted

sa nu ajunga lumina la tine inseamna sa nu vezi :)) 

Daca iei pauza de 5 minute odata pe ora si iesi sa te uiti afara (relaxezi ochii) nu ar trebui sa ai probleme.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

sa nu ajunga lumina la tine inseamna sa nu vezi :)) 

Daca iei pauza de 5 minute odata pe ora si iesi sa te uiti afara (relaxezi ochii) nu ar trebui sa ai probleme.

Am zis '' sa nu radieze '' ( lumineze ochii asa tare ) - ca si cum ai sta langa el , cum stau acum .

Si m - a bazat si pe cat pot lumina 15* si cat 20* inch .

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.