Moderators Courage Posted April 27, 2015 Moderators Report Posted April 27, 2015 E de bun simt sa nu-ti editezi mesajele dupa ce iti atrag atentia.
+FML Posted April 27, 2015 Author Report Posted April 27, 2015 E de bun simt sa nu-ti editezi mesajele dupa ce iti atrag atentia. De ce interpretezi mereu asa ? L - am corectat ca sa vezi ca iti urmez sfatul . Caz in care simteam nevoia , faceam asta la toate , fara sa mai intreb pe nimeni . N - am nimic de ascuns , cum ti - am si confirmat in particular , stiu ca am multe lipsuri , d'asta ma tot consult cu tine .
+GodsOtherHand Posted April 27, 2015 Report Posted April 27, 2015 de obicei daca vrei sa corectezi ceva, thai tai acel cuvant si scrii corectarea dupa love is a verb Love is a doing word
+FML Posted April 27, 2015 Author Report Posted April 27, 2015 Stiu asta , da' nu stiu de unde - l iei tu pe al treilea . ah , stai ma ca se amplifica primul ''a'' ca sa fie supra 2 , si vine 2a/2 + a /2 = 3a/2 . Scuze , nu stiu ce am . In continuare stiu ce trebuie . Mersi ca m - ai suportat . Cerebelul meu intra - n vacanta [ iar ] . Pai acolo ce - am facut ?
+GodsOtherHand Posted April 27, 2015 Report Posted April 27, 2015 nu tie ti-am scris, ci lui Courage (glumesc, n-am citit inainte sa scriu) love is a verb Love is a doing word
+FML Posted April 27, 2015 Author Report Posted April 27, 2015 Ce zapacit eram aseara [ cand am incercat sa - l rezolv ] ,Da' ce m - ai ametit tu acum .De cate ori vi se intampla , sa aveti o zi full of #### , iar a 2-a zis sa fie gen : '' fu## , cat de prost am fost '' ?Asa am patit eu azi cand am recitit subiectul asta . De altfel , fac * 'jdemii * de orori , in afara oricarei limite , din cauza asta ...Dupa cum poti vedea mai sus . V - am spus ca - s repezit ?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now