Jump to content

Cum Sterg Folder-Ul Auto Backup Din Galerie Android?

Recommended Posts

Posted

Zilele acestea m-am confruntat cu imposiblitatea stergerii folder-ului Auto Backup (nu are optiune de eliminare), de pe un dispozitiv cu Android, rezultat in urma activarii accidentale a sincronizarii automate a fisierelor contului, printre care si imaginile (Google +/Picasa). Dupa zeci de metode incercate, restarturi ale dispozitivului si stergerea cache-ului galeriei am reusit sa-l fac sa dispara pana la urma.

Cum am procedat?

Primul pas pe care l-am facut a fost sa elimin pozele aflate folder-ul Auto Backup din aplicatia Google+ (versiunea accesibila in browser o gasiti la adresa: https://plus.google.com/photos) sau Fotografii (daca o aveti preinstalata). Eliminati pozele si din folder-ul Trash (Cos de gunoi) al aplicatiei.

Dupa aceea, am mers in Setari -> Manager aplicatii -> Toate -> Galerie -> Sergeti Cache

Acum, folder-ul a continuat sa existe, insa pozele erau de culoare gri si inaccesibile. Urmatorul si ultimul pas pentru eliminarea folder-ului este sa mergeti in Setari -> Conturi -> Google -> eliminati contul curent (utilizat) dupa care il reintroduceti (va autentificati cu adresa de email si parola corespunzatoare contului). Veti observa ca folder-ul Auto Backup a disparut din Galerie.

P.S: Sincronizarea imaginilor trebuie sa fie dezactivata, altfel folder-ul va reveni in galerie.

Numai bine :pct2:!

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.