Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hai mersi , da' decat sa dau 9 - 12 mil . pe o tableta , mai bine dau 15 pe un laptop , care mai e si tableta [ ma rog , 2 in 1 , cu touch ] .

Si ... e chiar mai performant ca Desktop - ul meu .  :)) 

Mai putin frustrant , iar ... norocu' sa fie cu mine , poate nu se strica .  =)) 

Posted

Nush cat e mai performant decat desktopul tau. Nu cu foarte mult oricum.

Pai e i3 [ unele au si GPU cu 1 GB , dedicata ] .

Desi , nu mai stiu daca era mai bine i3 + integrata sau i3 + dedicata  .

Tu ce zici ?

Posted

tu tot timpu' asta n-ai invatat prea multe, nu? 

Pana mea , tu te auzi ce spui ? [ ma rog , scrii  ] ...

Eu de cand sunt aici , m - am ocupat NUMAI de Desktop - uri , ma durea - n zbang de laptop - uri , tablete si alte chestii de pe - acum ...

Ori , tu - mi zici pe alt topic : N U compari un laptop cu un Desktop , chiar si daca au ACELASI TIP de componente si tot tu te miri de ce intreb acum ...

Nu te supara , dar chiar ai fost culmea cu faza de mai sus ...

Daca venea acum 2 ani , de la Courage , mai ziceam ... Whatever , dar tu , mai Florine ... Aveam pretentii .  :) 

Posted

Fa tu niste argumente pro si contra la astea 2 optiuni.

Cum naiba sa raspund la propria intrebare ?

Nu stiu nimic de treburile astea daca vorbim de laptop - uri .

Posted

citeste si tu inainte.. PRIMUL LINK E DESPRE LAPTOP IN PANA MEA... 

Felul in care functioneaza un procesor, o placa video, un ram.. e la fel. Performanta difera intre desktop si laptop. Dar functioneaza pe aceleasi principii..

love is a verb
Love is a doing word

Posted

citeste si tu inainte.. PRIMUL LINK E DESPRE LAPTOP IN PANA MEA... 

Felul in care functioneaza un procesor, o placa video, un ram.. e la fel. Performanta difera intre desktop si laptop. Dar functioneaza pe aceleasi principii..

Pai chiar acum il citesc , e foarte bun .

P.S : Cand cumpar 1 laptop/notebook scrie daca am '' at least one or two fans and plenty of vents '' . ( cifre exacte ) ?

I - auzi aici : '' Some video cards are switchable. This means the GPU is built as a dedicated and integrated card. When you do things such as editing a spreadsheet or browse, the card switches to the integrated unit, which will preserve the battery of your laptop. When you watch a high-definition movie or play a graphic-heavy game, the card then powers up and works as a dedicated card, improving the overall performance but lowering the battery life. '' 

Iarasi , se specifica chestia asta cand il cumpar [ la specificatii ] ?

Posted

Deobicei laptopul are un singur ventilator. Nam vazut sa aibe 2. Cei drept, nam vazut foarte multe laptopuri, dar totusi.. 

Cred ca toate laptopurile moderne permit acest switch. Stiu ca daca ai GPU intel+nvidia merge. Cred ca si intel+amd sau amd+amd(gen APU + dedicata.. nush sigur daca astea macar exista) dar nu sunt sigur la astea cu AMD. Stiu ca UNELE modele pot, dar nush daca toate. Nu se specifica asta deobicei, dar gasesti informatii pe net. 

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.