Gabriel Stefan Posted April 30, 2015 Report Posted April 30, 2015 Buna seara , am gasit o tema dupa mult timp pe placul meu. Dupa ce am lucrat la ea sa editez una alta am intampinat un bug si acesta fiind o eroare de la group_icon credeti ca ati putea sa ma ajutati sa o rezolv ? Multumesc anticipat. P.s : in cazul in care nu se poate modifica spuneti-mi fisierul unde gasesc group_icon ca sa il inlocuiesc cu unul de la o alta tema. Poza : http://i.imgur.com/tednLeS.png
+Furious Posted April 30, 2015 Report Posted April 30, 2015 Este de la userInfopane . edit : L-am ajutat eu , a trebuit un revert la userInfopane . 1
+Andrei T. Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 Daca a dat revert la userinfopane i s-a sters tot ce facuse la el si a revenit la cel initial. Trebuia doar sa caute acel cod in userinfopane si sa-l repare(daca nu stia il lua din alt userinfopane). 1
+SnowHD Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 Exact, cu revert i-a sters tot, si poate el editase in userInfo.. Oricum, daca e rezolvata, e ok problema 1 Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
Gabriel Stefan Posted May 1, 2015 Author Report Posted May 1, 2015 Am dat revert si am rezolvat ! Multumesc tuturor. 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now