Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare PCTroubleshooting. Am o mica intrebare in IPB 3.4.6, care imi da mari batai de cap. Am cautat peste tot, cu toate cuvintele cheie ce mi-au venit in minte dar totusi nu am gasit nicaieri ajutor la problema mea.

Intrebarea: Cum as putea face ca moderatorii unui forum, sa isi poata edita subcategoriile/categoriile cum doresc ei fara sa intre in ACP?

Pe idg, am observat [detinand gradul de Server Manager] ca imi pot edita subcategoriile fara sa mai apelez la un administrator. Dand la Forum Managemant si --> Manage this forum. Imediat ma pune intr-o fila noua ca si cum as edita categoriile din ACP:

hHUZPZi.png

Stiu bine ca am mai avut aceasta aplicatie in trecut, dar si atunci doar administratorii puteau face aceasta miscare, nu si moderatorii. Daca s-ar putea sa ma ajutati sa gasesc aplicatia respectiva si sa ma invatati cum sa o configurez. Va multumesc anticipat pentru timpul acordat si imi cer scuze pentru deranjul cauzat!

Posted

Nu am acces la edit. Am rezolvat problema, se numeste Quick Manage Forums. Problema sta in felul urmator. Aplicatia functioneaza doar la cei cu ACP. nicio problema, am adaugat restrictii, sa aiba doar edit forums. Dupa care am observat ca la Forum Management nu le apar doar primele 2 optiuni. Cum pot adauga complet?

KJvguRA.png

Asa apare daca nu le setez Super Mod [Is Super Moderator (can moderate everywhere)?].....

HwLNHOD.png

Si asa apare daca le setez acea permisie...

Stie cineva cum as putea sa adaug gradelor acea permisie fara sa aiba acces de moderare pe tot forumul? Ci doar pe categoria respectiva? Sau sa apara Prine/Mass Move Topics / Manage this forum fara accesul de Super Mod?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.