BuLaNNNN Posted May 9, 2015 Report Posted May 9, 2015 Am vazut la o comunitate un member title foarte interesant . http://i.imgur.com/1pKZfDz.gif
+Andrei T. Posted May 9, 2015 Report Posted May 9, 2015 A mutat member title-ul la informatii jos, este din userinfopane.
f l o r i n Posted May 9, 2015 Report Posted May 9, 2015 A mutat member title-ul la informatii jos, este din userinfopane. poza nici nu e facuta la userpaneinfo, e facuta la profil. Culoarea scrisului si efectul tin de tranzitie (cred), selecteaza scrisul si dai 'vezi sursa selectiei' (trebuie sa-l pui din cpanel ca sa fie colorat sau din acp la SQL toolbox)
+Andrei T. Posted May 9, 2015 Report Posted May 9, 2015 poza nici nu e facuta la userpaneinfo, e facuta la profil. Culoarea scrisului si efectul tin de tranzitie (cred), selecteaza scrisul si dai 'vezi sursa selectiei' (trebuie sa-l pui din cpanel ca sa fie colorat sau din acp la SQL toolbox) Scuze. Sincer nu am fost foarte atent la poza pentru ca a taiato mica.
BuLaNNNN Posted May 10, 2015 Author Report Posted May 10, 2015 Dar ce fond a facut pentru Member Title ?
+Johnny. A. Posted May 10, 2015 Report Posted May 10, 2015 Dar ce fond a facut pentru Member Title ? Culoare rosie + Shadow albastru. Cauta pe google css text shadow ca sa aflii mai multe.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now