Jump to content

Review Ups Horus 600 De La Njoy


Recommended Posts

Ca si design, aspectul modern al carcasei este completat de imaginea afisajului digital care indica clar ca e un UPS mai modern si mai inteligent decat ce aveam noi. Este compact si dimensiunile destul de reduse permit amplasarea lui fara nici un fel de problema in orice spatiu. Un alt mare plus este functia de repornire automata care permite ca dupa o pana de curent, unitatea sa porneasca singura atunci revine curentul electric in instalatie. Jucaria e prevazuta cu doua prize cu protectie asa ca, va putea alimenta si proteja doua aparate electronice  de variatiile de tensiune si chiar de accidentele care se pot produce atunci cand fulgera. Puteti alimenta prin el fie un sistem PC(unitate+monitor), fie un televizor si un sistem audio sau oricare doua aparate electronice la care tineti. De fulgerat, n-a fulgerat in weekend, cat am butonat noi produsele, dar, dupa ce am vazut cum se comporta in alte situatii, am sa cred producatorul pe cuvant. Din testele noastre a reiesit ca UPS-ul Horus 600, ofera aproape 8 minute de alimentare a unei unitati si a unui monitor, in cazul unei pene de curent, ceea ce inseamna suficient timp pentru salvarea documentelor aflate in lucru si inchiderea sistemului in conditii de siguranta.  Alte specificatii tehnice care v-ar putea fi utile in a aprecia mai bine calitatile acestui UPS, aveti mai jos:
  • are o putere de 600VA / 360W
  • functioneaza perfect  la temperaturi cuprinde intre 0 si 40º C
  • are la baza o baterie sigilata si protejata impotriva scurgerilor
  • ofera incarcare de inteligenta de pana la 90% in 4 ore
  • permite incarcare inclusiv in modul oprit
La un pret destul de bun, acest UPS imi protejeaza calculatorul gratie regulatorului sau automat de tensiune(in cazul meu vorbesc despre calculator; el poate fi utilizat si impreuna cu alte aparate de tipul televizorului, sistemului audio, telefonului, etc), este silentios, afiseaza printr-o simplaatingere a afisajului toate informatiile necesare privind tensiunile de intrare si iesire si imi ofera garantie de 36 de luni. In concluzie, isi merita banii!

 

DSCN2019-300x225.jpgDSCN2017-300x225.jpgDSCN20141-300x225.jpg

 

DSCN2016-300x225.jpg

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.