Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am o problema, de curand mi-am deschis si eu o comunitate asa de inceput stiti si am lasat la administratori acces full si s-a trezit unu' sa ma baneze pe mine si pe restul. Aveti o rezolvare pt chestia asta am auzit de ceva deface ? sau sa sterg totul ?

Posted

Daca te-a Banat uita-te la acest tutorial -->

Deface este cand cineva iti schimba index-ul,adica iti ștergea index-ul tau si pun pe al lui care pune un mesaj de parca ar fii mare hacker!

Daca nu te descurci adaugă-m-a pe mess la gamercatalin si te voi ajuta.

Sper sa imi dai si mie +1

• Upvote 1

Yahoo Messenger : gamercatalin

Facebook : private message

Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3

Posted

On 5/12/2015 at 8:15 PM, Furious said:

Fa-ti un cont nou pe forum , dute in database la profilul tau si seteaza-ti la rankgroup sau ceva de genu' numarul "4".

Daca are ban nu poate sa facă alt cont

Yahoo Messenger : gamercatalin

Facebook : private message

Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3

Posted
  On 5/13/2015 at 4:36 AM, C A T A L I N said:

Daca are ban nu poate sa facă alt cont

Fila incognito sau alt browser.

Dar cel am bine este sa intri in phpmyadmin si la members sa iti cauti numele. Dupa la group(sau ceva cu group) sa scri 4 si vrei primi acces in admincp.

Posted
  On 5/13/2015 at 7:10 AM, Andreiutz212 said:

Fila incognito sau alt browser.

Dar cel am bine este sa intri in phpmyadmin si la members sa iti cauti numele. Dupa la group(sau ceva cu group) sa scri 4 si vrei primi acces in admincp.

Nu este 4 mereu neapărat, poate și-a făcut alt grup numit „ Fondatori ” sau cum a vrut el și s-a mutat acolo și vechiul „Adminstrators” a fost modificat.

ECILA.RO gaming network

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.