Jump to content

Recommended Posts

Posted

E cam stresant acel radio cu autoplay.

Ma bucur sa vad ca inca activati si ca nu ati renuntat. Sunteti o comunitate de nota 10 si va sugerez sa continuati la fel pentru a ajunge mai sus :)

Posted

1.Scoate Radio-ul acela

2.Scoate spot-urile alea publicitare cu (reclama ta aici) Nu vei face nici 0.1 Centi cu acel banner mai intai incearca sa iti acumulezi un numar zilnic,lunar de vizite dupa care poti pune acel banner cu (reclama ta aici)

3.Scoate acel text XtremePLAY.Ro @ Since 2015 - colorat 

4.Da un edit gradelor alta culoare ca rosu ala si sclipiciul ala (POM DE IARNA PE TIMPUL VERII)

5.Astea cred ca ar fii motivul. dece pagina ta se misca foarte greu (Mie Personal)

• 2 weeks later...
Posted

Salut!

Cateva retusuri!

Am renuntat:

- Parteneriatul cu radio

- Efectele de la grade

- Textul XtremePLAY @ Since 2015 ... etc

- Spot publicitar reclama!

Asteptam si alte pareri/propuneri :)

• 2 months later...
Posted

Footerul nu-mi place deloc, imi pare a dezastru. Aveti bannerele valve, source, steam bannere care le-ati bagat cu motivul de... flori? Aveti 3 site-uri de statistici, unul ajungea. Ati impartit footerul in 2, bannerele de la parteneriate si bannerele de la statistici, baga-le la un loc si gata. Culoarea scrisului rosie? Serios? Nu mai e niciunde pe tot forumul, decat la grade. Sincer, footerul ala e spatiu ocupat degeaba, mai bine l-ai rearanja.

Iconita de la categorii se putea mult mai bine, la fel si branndingul. Logoul pare okay.

Din ce vad, in CSS tema e axata mai mult pe o nunanta de verde, voi pe forum aveti rosu, un fel de turcoaz, albastru, alb si dumniezo mai stie ce alte culori. Da-l dracu de curcubeu, incearca sa te axezi pe cat mai putine culori, arata mult mai bine si mai ingrijit.

• Upvote 1
Posted

Pareri www.xtremeplay.ro/forum ?

Comunitate infiintata in anul 2012, dar cu o intrerupere pentru perioada decembrie 2014-februarie 2015 din cauza firmei de hosting unde am avut inregistrat domeniul ( faliment)!

O seara buna :) !

Imi place ca mi-ati copiat footer-ul.

Enjoy it.

Posted

Noi schimbari :)

Arata mai bine.

Totusi, n-ati schimbat inca brandingul forumului. Parerea mea, ori il scoateti de tot, ori puneti unul care sa se potriveasca si cu logo-ul. In cazul in care-l scoateti de tot, puteti pune logo-ul pe mijloc sa arate mai bine.

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.