Jump to content

Labrinth

Members
 • Content Count

  126
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Labrinth last won the day on December 31 2015

Labrinth had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

About Labrinth

 • Rank
  Senior

Profile Information

 • OS
  Windows 10 Pro

Recent Profile Visitors

2,579 profile views
 1. Dupa cum spune si titlul, vand like-uri la postari pe Instagram. De ce sa cumparati like-uri si nu followers? Followers: ✘ Majoritatea iti dau unfollow dupa o scurta perioada de timp ✘ Nu interactioneaza cu post-urile tale pentru ca majoritatea follower-ilor nu sunt interesati de content-ul tau (sau sunt boti) ✘ Avand un numar 'mare' de followeri nu influenteaza foarte mult popularitatea postarilor tale daca followerii respectivi nu interactioneaza cu postarile tale Likes: Daca te descurci cu hashtag-urile, poti ajunge foarte usor in topul postarilor doar prin simplu fapt ca multi
 2. Presupunand ca site-ul respectiv este firma ta de hosting, iar site-ul lor este picat (am observat din imagine), cel mai probabil si serverul tau este picat. Acum vad ca site-ul merge, deci cel mai probabil ar trebui sa-ti mearga sa te conectezi pe server. Daca nu, inseamna ca te-au banat pentru un anumit motiv (pentru o scurta perioada de timp).
 3. Mulțumim pentru susținere. Update: Am rezolvat câteva probleme raportate pe varianta Android.
 4. Deocamdata vrem sa vedem daca lumea este interesata sa foloseasca serviciul, iar daca cerinta si numarul de utilizatori va fi mare, cu siguranta va aparea si pe iOS. Nu folosim nicio platforma cunoscuta. Serviciul este 'stand-alone', nu depinde de vreo platforma. Aplicatia este 80% native si 20% webview. Deci, nu este doar site-ul. Aplicatia este mult mai avansata ca site-ul in browser (de pe mobil), va recomandam sa descarcati aplicatia.
 5. Vom face un update saptamana aceasta si vom rezolva si problema cu redarea anumitor melodii.
 6. Continutul audio si video este preluat de pe YouTube, restul (imagini, biografie, albume, nume, etc.) content-ului este preluat de pe celelalte platforme.
 7. Nu depinde doar de noi. Daca artistii respectivi nu facut publice albumele si melodiile pe alte platforme in afara de YouTube, nu le putem prelua datele. In viitorul apropiat, vom incerca sa colaboram cu artistii care nu se afla pe platforma noastra sau care nu sunt asa de cunoscuti si ii vom adauga.
 8. Descriere: MyTune este un serviciu de muzică digitală care vă oferă acces la milioane de melodii. Website: MyTune.ro Ascultă: Aștept păreri, sugestii sau orice fel de feedback. Fun fact: Acest proiect este continuarea celui pe care l-am început aici.
 9. Dacă era pur și simplu o reclamă de la site-ul pe care erai, poți să o ignori. Eventual, instaleză extensia ADblock. Dacă problema a apărut dupa ce ai instalat vreun program sau vreo extensie, iți sugerez să-ti scanezi calculatorul cu programele de mai jos: https://www.malwarebytes.com/adwcleaner/ https://www.malwarebytes.com/ După ce te-ai folosit de ele, dezinstalează-le.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.