BlOoDyio Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Salut all... Am si eu o nelamurire Pana acum am avut un server de cs 1.6 pe windows XP SP2.Plecam de acasa si lasam serverul deschis dar dupa vreo 3-4 ore,cand incercam sa navighez prin windows sau sa deschid un program imi mergea in reluare si dupa aproape 1 minut se executa comanda si in plus se facea un lag f mare pe server . Acum vreau sa instalez linux , ca sa pot fi sigur ca serverul va merge bine.Problema e ca nu stiu niik despre linx , nici macar nu stiu ce versiune sa instalez,si care este mai buna(de aceea am postat aici).As vrea o versiune care sa se asemene cu xp-ul , referitor la interfata Va multumesc mult!
+Cjb Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 eu recomand ubuntu linux uite si aici un tutorial de instalare a serverului de cs pe ubuntu mult succes!!! " N-am, pleacă ! "
BlOoDyio Posted February 8, 2008 Author Report Posted February 8, 2008 eu recomand ubuntu linux uite si aici un tutorial de instalare a serverului de cs pe ubuntu mult succes!!! ← Ms mult:* Bafta si tie
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now