BlOoDyio Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Salut all... Am si eu o nelamurire Pana acum am avut un server de cs 1.6 pe windows XP SP2.Plecam de acasa si lasam serverul deschis dar dupa vreo 3-4 ore,cand incercam sa navighez prin windows sau sa deschid un program imi mergea in reluare si dupa aproape 1 minut se executa comanda si in plus se facea un lag f mare pe server . Acum vreau sa instalez linux , ca sa pot fi sigur ca serverul va merge bine.Problema e ca nu stiu niik despre linx , nici macar nu stiu ce versiune sa instalez,si care este mai buna(de aceea am postat aici).As vrea o versiune care sa se asemene cu xp-ul , referitor la interfata Va multumesc mult! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Cjb Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 eu recomand ubuntu linux uite si aici un tutorial de instalare a serverului de cs pe ubuntu mult succes!!! Quote " N-am, pleacă ! " Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlOoDyio Posted February 8, 2008 Author Report Share Posted February 8, 2008 eu recomand ubuntu linux uite si aici un tutorial de instalare a serverului de cs pe ubuntu mult succes!!! ← Ms mult:* Bafta si tie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts