+Fabi Posted May 19, 2015 Report Posted May 19, 2015 Salut PCT! Am pus shoutbox-ul pe forum, l-am instalat cum l-am instalat de fiecare data si am inceput configurarea hook-ului. Am ajuns la Hook: Global Shoutbox, am pus shoutbox-ul pe Theme 2, am apasat Update Settings. A aparut o pagina complet alba.. La fel se intampla daca modific orice din Hook: Global Shoutbox, sau chiar daca apasa Update Settings fara sa fi configurat nimic... O solutie? Thx anticipat.
+Artick Posted May 19, 2015 Report Posted May 19, 2015 Ai acces la temă / acp ? Dacă da, reinstalează Shoutbox-ul și dă-i un repair la teme. ECILA.RO gaming network
+C A T A L I N Posted May 29, 2015 Report Posted May 29, 2015 Adauga-ma pe mess: gamercatalin 2 Yahoo Messenger : gamercatalin Skype : jefranche.ze Facebook : private message Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3
Alexandru C. Posted May 30, 2015 Report Posted May 30, 2015 Adauga-ma pe mess: gamercatalin Degeaba te adaugă , nu știi să rezolvi problema. a lot of bla bla bla...
bwin -w- ;aimles Posted May 31, 2015 Report Posted May 31, 2015 Nustiu daca este o rezolvare la aceasta , dar si eu am avut aceasta problema si am incerca cam orce . Si dupa mi-am dat seama cai de la ipb , reinstaleaza altul .
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now