Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut,

As vrea sa deschid un blog/forum despre web & graphic design, optimizare seo, etc. Voi posta tutoriale, voi oferi suport si servicii pentru oricine, gratuit. Serviciul consta in crearea unui forum sau blog, de orice platforma, optimizare SEO, creare logo-uri, etc. 

M-am gandit la numele ArtStock, probabil domeniul va fi .tk :)) Nu vreau sa investesc deja bani in asta, daca nu voi avea succes. Nu cer bani pentru servicii sau altceva, la inceput e totul gratuit, pentru a dovedi tuturor de ce e bun acest site.

O alta problema ar fi cea a postarii, adica pe ce sa ma axez mai mult. Sa pun un index? Blogul sa fie principala "sursa" a site-ului? Cu forumul ce sa fac?

Am ceva experienta HTML, CSS, Photoshop, Cinema4d, Photoshop, After Effects, Sony Vegas si Camtasia si vreau sa ajut si eu pe cei ce nu stiu :)

Astept sugestii.

Posted

Am deschis cu ceva timp in urmă un site de resurse (www.rgamers.net) dar datorită serviciului nu prea am avut timp de el. Dacă dorești să ni te alături mă contactezi.

76561198066268246.png

Posted

Eu zic ca la început să te axez pe creații pentru comunități de gaming că mno , astea-s la modă acum

Default-avatar

f_icon

bannere etc etc , vei avea succes din start așa.

a lot of bla bla bla...

Posted

Am deschis cu ceva timp in urmă un site de resurse (www.rgamers.net) dar datorită serviciului nu prea am avut timp de el. Dacă dorești să ni te alături mă contactezi.

Daca doresti sa iti faci reclama, fa un topic nou, nu posta in al meu.

Eu zic ca la început să te axez pe creații pentru comunități de gaming că mno , astea-s la modă acum

Default-avatar

f_icon

bannere etc etc , vei avea succes din start așa.

Da, este adevărat. Ma voi axa pe ce este mai important, dacă am echipa si timp. Mersi :)
Posted

Daca doresti sa iti faci reclama, fa un topic nou, nu posta in al meu.

Se pare ca tu nu ai înțeles ce am scris eu mai sus. Dacă nu ești in stare să citești cu atenție și să te chinui sa înțelegi "ce dracu vrea asta sa spuna!?" eu imi retrag oferta .

76561198066268246.png

Posted

Se pare ca tu nu ai înțeles ce am scris eu mai sus. Dacă nu ești in stare să citești cu atenție și să te chinui sa înțelegi "ce dracu vrea asta sa spuna!?" eu imi retrag oferta .

Nu lucrez cu "necunoscuti". Dupa numele acelui site îmi dau seama în ce fel arata sau ce oferă...Lucrez, si ma trezesc peste o zi înjurat.
Posted

Serios? Cred ca ești un soi de clar văzător. Eu ți am expus oferta, consider că ai refuzat-o asa ca nu o sa insist.

Încă ceva, rgamers.net a fost in trecut comunitate de mix, de acolo și numele, iar noi in lipsă de fonduri ne am mulțumit cu ce am găsit. (Aparențele înșală in majoritatea cazurilor) Sănătate!

76561198066268246.png

Posted

Serios? Cred ca ești un soi de clar văzător. Eu ți am expus oferta, consider că ai refuzat-o asa ca nu o sa insist.

Încă ceva, rgamers.net a fost in trecut comunitate de mix, de acolo și numele, iar noi in lipsă de fonduri ne am mulțumit cu ce am găsit. (Aparențele înșală in majoritatea cazurilor) Sănătate!

Mare oferta..o firma foarte faimoasa...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.