Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna seara , PcTroubleshooting !

Nu stiu daca am postat bine in aceasta sectiunea , dar am o mica intrebare !

Exista vreun hook de genul , sa apara useri online today , cat mai multi , gen cum era pe ecila , nu vreau sa fac reclama , erau 50 on in momentu de fata si 650 on in decursul a toata ziua !

Daca se poate , va rog dati-mi acel hook , mod , Mersi !

O seara numai buna !

Posted

Nu , nu este vorba despre acela , defapt , am acel hook , dar vreau sa apara fake , userii online la members online today,  de exemplu eu am Members Online Today : 41 , vreau sa fie 261 :-?

Posted

Nu se poate așa ceva, din câte știu eu. Decât că ai acele 2 opțiuni:

Online Today ( apar utilizatorii logați în urmă cu 14h );

Online in the last 24h ( care cum scrie și din titlu, cei online în 24h, apar mai mulți adică )

ECILA.RO gaming network

Posted

Pai unii spuneau ca exista , dar nu vor sa zica numele acestuia !

Am vazut cu ochii mei , cum avea online in momentru de fata 47

Iar online Members Today . 428

Posted

Dacă la „ X users are online (in the past 60 minutes) ” apare nu știu câți membrii online iar la online today apare altceva, nu este acelaș lucru.

Online today = Cei care au vizitat forumul în acea zi / 24h ( depinde cum ai setat )

X users are online = online în prezent .

ECILA.RO gaming network

Posted

Eu vreau Online today , sa fac in asa fel in cat sa fie cat mai multi

Greu de cap! :) 

Deci,cum a zis si Marian

Online today= membrii care ti-au vizitat forumul [astazi]adica in decursul a 24 de ore! Nu ai cum sa ii inmultesti tu! 

Ce zici tu cu 46 de membrii,sunt cei online now,adica in momentul de fata cum ar venii! 

Posted

defapt .

tu vrei sa setezi cati utilizatori sa apare acolo jos? daca da , nu se poate .. trebuie sa fie vizitat forum-ul tau constant pentru a aparea cat mai multi membri. dar poti sa faci useri fake si apar si jos.. dar o sa iti ia mult timp.

• Upvote 1
  • 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.