Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am primit recent sper testare tastatura CM120WR si niste casti stereo njoy.

Ce este interesant la tastatura, este faptul ca vine impreuna cu un mouse. Deci la achizitionarea unei tastaturi CM120WR primiti si un mouse.

Voi incepe prin a va vorbi despre tastatura, aceasta a fost testata de sotul meu, care este un impatit al jocului Counter Strike, un joc care cere gadgeturi destul de rezistente.

WP_20150524_005.jpg

A trecut testul cu brio, sotul meu a fost extrem de incant, si eu la fel, imi place ca este foarte silentioasa, butoanele sunt foarte ok. Cum iubesc sa scriu, aceasta tastatura ma ajuta enorm, avand o forma ergonomica si are si taste multimedia ceea ce e absolut super.

Castile le-am testat eu, in primul rand sunt foarte usoare, nu iti creaza acel disconfort la urechi pentru ca au un invelis foarte moale, melodiile preferate se aud absolut wow, si chiar daca se aud putin inafara lor, acest lucru nu este un dezavantaj tocmai pentru ca nu se intelege ce canta.

aici aveti link-ul review-ul meu http://www.alinapink.ro/review-njoy-ro/

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.