Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare,

Am o prolema cu pc-ul meu, vreau sa imi instalez Windows XP x86/x64 si cand ii dau boot incepe sa se incarce atunci cand ti se pune ecranul in albastru si jos iti scrie ce se prepara pentru instalare, inainte sa iti apara ecranul cand sa formatezi partitiile si sa incepi instalarea imi apare o eroare precum "/F is corrupt etc.." 

STOP: 0x0000007B (OxF8968640, 0xC0000034 ...

In my computer imi apar 4 discuri noi pe care nu pot intra si acelea sunt F,G,H,I dar cred ca sunt discurile de la (xD, CF, SD/MMC si MS/MS Pro) care sunt sloturile de memory card, etc.

Mi-am cumparat un antivirus pentru aceasta problema si anume NOD32 cu licenta pentru a da un scan si nu imi apare nici-un virus, da aveam 3 troieni care i-a rezolvat dar nimic mai mult, m-am uitat sa vad daca eroarea vine de la hard-disk dar nimic, prin CMD Prompt imi aparea starea Hard-disk-ului "Ok" si prin alte diferite programe imi apare "Good".

Sistemul de operare care il am acum este windows vista home basic sp2 pe un PC: Packard Bell imedia s3210.

Vreau sa ii schimb windowsul din cauza ca imi mananca multe resurse si windows vista e un mare "shit".. Windowsul XP a fost si va ramane cel mai ok pe un pc in care nu ai piese performante, cu toate ca nu sunt foarte slabe dar na.

Multumesc frumos.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.