emj Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Am observat ca folosesti si tu pe forum Vreau sa zic ca cei de la widget bucks nu contorizeaza decat clickurile care vin de la utilizatori din Sua sau Canada..am avut si eu pana cand am aflat asta si ma tot miram de ce nu imi contorizeaza niciun click. Cred ca ar fi mia bn sa scoti si sa pui adsense, e cel mia bun sistem de aduri din tara(poate ar fi si neogen..dar nu imi prea plac ) Reactiaclientuluiwebsite-ul de feedback pentru electronice si electrocasnice in Romania.
+icebird Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 E deja pus Adsense. Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
gaby Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 da, stiu, am observat si eu. auzisem ca o sa se faca pe tari cum e adsense si l-am mai lasat. o sa il scot in curand. Merci oricum de sesizare Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now