Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut ! Am o problema careia nu-i gasesc nici o rezolvare. Am reinstalat windows-ul de cel putin 5 ori in ultima saptamana si nu s-a schimbat nimic. Astazi l-am reinstalat din nou si chiar si inainte sa schimb rezolutia mergea greu. Primesc "Not Responding" la orice (my computer, speedfan, fereastra de conectare la net etc.) si o eroare ShockWave Flash la orice browser. Am formatat PC-ul si practic ar trebui sa fie ca nou. Am verificat temperaturile in Speedfan si am crezut ca nu le afiseaza corect apoi in BIOS si totul era in regula.. 36grade. Ce as putea face ? Din ce cauza se intampla chestia asta ?

Posted

sau un hard cu bube? Incearca totusi ce a zis Gaby inainte, si daca nu merge, dai si o scanare de hard..poti sa folosesti UltimateBootCD sau HirensBootCD (le iei, scrii fisierul .iso pe un cd, bootezi de pe ele, si de acolo..te descurci :D Vezi doar sa folosesti utilitarul pentru producatorul diskului tau).

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.