Punct Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 In primul rand cel mai important este contentul site-ului. Acesta trebuie sa fie unic si cat mai relevant pentru google. Ce inseamna relevant pentru google? Metadata . Descriere, title. Unic? adica fiecare pagina a site-ului tau sa aibe descriere unica, titlu unic, url unic etc. Si ca o mica recapitulare: 1. meta description = descriere site-ului tau(nu scrieti CEL MAI TARE SITE, completati cu grija aceste spatii, cat mai relevant si in concordanta cu ceea ce se afla pe site-ul tau) 2. meta title = titlul site-ului tau (si aici trebuie sa aveti mare grija, puteti introduce pana la 8-10 cuvinte, nu din alea sternogleidomastoidian, sa fie relevante si da, in concordanta cu site-ul tau) !!! Inscrie-ti si tu siteul in: Directorul Web Romanesc: cu inscriere gratuita si backlink optional. !!!
+icebird Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Mai este si "meta keywords" = o lista de cuvinte care sa caracterizeze site-ul tau.Cu ajutorul lor este gasit site-ul in motoarele de cautare. Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
eutu9 Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Sunt cam putine primele sfaturi... Ai grija ce cuvinte cheie folosesti... Cuvintele cheie o sa fie puternice daca ele apar in descriere META si daca ele apar si pe pagina. Pe fiecare pagina sa folosesti <h1> si <h2> cel putin, daca nu iti plac cum arata formateaza-le cu css. La fiecare imagine sa folosesti tag-ul "alt" iar la fiecare link sa folosesti tag-ul "title" pentru descriere. Optional poti sa folosesti mod-rewrite, dar in general sa folosesti nume de fisiere cat mai lungi si care sa fie cat mai sugestive, de ex: nu folosi web.php cand poti sa folosesti web-design-si-programare.php! .....
Punct Posted February 7, 2008 Author Report Posted February 7, 2008 dragilor, dupa cum spune si titlul subiectului, PRIMELE sfaturi seo !!! sunt de acord cu ce ziceti voi, dar eu am oferit numai un inceput !!! ca sa stie omu de unde pleca, de unde incepe... intelegeti voi ? nu ma dau drept GOD al SEO-ului doar am zis 2 repere de inceput... am zis ceva ce am considerat eu ca ar fi important inainte sa adaugi continut site-ului tau. domnule eutu9 pe aici ati fost in ultimul timp ? !!! Inscrie-ti si tu siteul in: Directorul Web Romanesc: cu inscriere gratuita si backlink optional. !!!
gaby Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 uite si aici: http://pctroubleshooting.ro/index.php?showtopic=2581 ceva mai multe detalii. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now