Jump to content

Optimizarea Seo Facuta Corect


Recommended Posts

Optimizarea web trebuie facuta corect

Este important ca in optimizarea sa fie facuta corect pentru a atrage pe site acea clasa de vizitatori cu rang de potentiali clienti. O crestere a numarului de vizitatori nu inseamna si o crestere a numarului de clienti, daca optimizarea nu a fost facuta corect. Astfel daca in urma unei cautari pe Google dupa "optimizare web" intrati pe o pagina care prezinta servicii de curierat, posesorul sitului respectiv nu se alege decat cu un vizitator in plus nu cu un potential client.

Frecventa keywords-urilor

O frecventa foarte mare a cuvintelor/frazelor pentru care se face optimizarea nu inseamna neaparat cresterea relevantei pentru motoarele de cautare. In cazul in care frecventa nu este proportionala cu marimea textului, situl poate fi BANAT pentru S*P*A*M. De aceea o analiza a raportului frecventa keywords/continut este imperios necesara.

Meta Tags

Pentru motoarele de cautare Meta Tag-urile sunt foarte importante. Corelatia dintre acestea si continutul sitului este o condite a optimizarii web. Un site ale carui meta tag-uri nu se regasesc in continutul sitului, va fi indexat complet gresit. SEO considera ca foarte importante:

Titlul sitului

<TITLE??€

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.