+duL @ Posted September 22, 2015 Author Report Posted September 22, 2015 Nu mai detin psd , însă am zis foarte clar acolo , sub imagine , pe forum că am tăiat o imagine de la mine de pe forum ,de când deţineam aimers-ul , şi nu o consider o lucrare strălucită încât să fiu banat pentru ea . Dacă o consideraţi rip , o puteţi şterge , sau dacă vrei , fac alta. daina mucles daina deles
Moderators Dan O. Posted September 22, 2015 Moderators Report Posted September 22, 2015 (edited) Nu vreau sa faci alta ca sa imi arati mie ca stii ce faci. As vrea sa lucrezi tu singur, pe imaginile tale. NU pe ale altora. Esti la inceput, nu intelegi ce inseamna rip, dar daca o sa continui cu design-ul o sa iti dai seama cat de urat este ceea ce ai vrut sa faci. Sper ca de acum inainte, sa nu mai postezi lucrari de-ale altora. O sa inchid topicul asta si-l arunc la gunoi, iar tu iti vei deschide alt topic pentru noul tau portofoliu. Cu lucrari noi, facute de tine (vezi ca am niste tutoriale pe undeva pe-aici daca vrei sa inveti cum sa manipulezi imagini). Edited September 22, 2015 by Dan O.
Recommended Posts