Jump to content

Apple A Lansat Os X Yosemite 10.10.4 Beta 1 Pentru Dezvoltatori


Gabriel™

Recommended Posts

La numai câteva ore după ce a lansat o actualizare suplimentară pentru OS X Yosemite 10.10.3 și la aproximativ două luni de când lansa prima versiune beta a OS X 10.10.3, compania Apple a publicat în cursul nopții trecute prima versiune beta a OS X 10.10.4. Cea mai recentă versiune beta a sistemului de operare pentru Mac este disponibilă în momentul de față doar pentru dezvoltatorii de aplicații.

 

Build-ul OS X 10.10.4 beta 1 este 14E7f, el fiind mult mai recent comparativ cu build-ul OS X 10.10.3 – 14D136. Cu toate că are un build mult mai recent, această versiune a sistemului de operare nu aduce cine știe ce modificări ușor de sesizat de către utilizatorii de Mac. Compania Apple scrie în lista cu notițele lansării acestei actualizări că ea îmbunătățește stabilitatea, compatibilitatea și securitatea Mac-urilor utilizatorilor. Prin urmare, se poate ca această versiune a OS X să fie asemănătoare cu primele actualizări aduse OS X Yosemite, 10.10.1 și 10.10.2, care aduceau mici schimbări în sistemul de operare și multe corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor, și nu cu OS X 10.10.3, care a adus o multitudine de noutăți.

Dezvoltatorii de aplicații care doresc să încerce OS X 10.10.4 pe propriile Mac-uri pot efectua actualizarea atât prin intermediul portalului Apple dedicat lor, cât și prin intermediul sistemului de actualizare software al OS X (App Store>Updates). Utilizatorii înscriși în programul public AppleSeed de testare a versiunilor beta ale OS X nu pot descărca această versiune a sistemului de operare.

Lansat pe 8 aprilie, OS X 10.10.3 aducea utilizatorilor de Mac-uri, în primul rând, o nouă aplicație intitulată Poze, care a fost concepută să înlocuiască aplicațiile iPhoto și Aperture, care au fost deja retrase de pe App Store. În plus, respectiva versiune a sistemului de operare introduce un selector de caractere emoji refăcut (similar celui din iOS 8.3), noi caractere emoji mai diversificate, sugestii Spotlight în funcționalitatea de căutare a definițiilor și o grămadă de corecturi de probleme și îmbunătățiri în privința performanțelor.

Alături de OS X 10.10.4 beta 1, Apple a mai lansat săptămâna aceasta și prima versiune beta a iOS 8.4, aceasta aducând utilizatorilor o nouă aplicație Muzică și schimbări în privința cărților audio.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.