+Cjb Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 am vazut o chestie la cineva cand am fost la vad pc-ul nu stiu ce facuse acel copil dar nu puteai sa faci absolut nimic pe desktop..decat sa dai refresh si atunci cand creeai un fisier nu il punea pe dektop ci in alta parte.. nu puteam nici macar sa tin apasat clic stanga si sa misc de mouse k imi aparea semnul de interzis nu puteam sa pun nici macar o poza pe desktop si nu mai avea nimic nici recycle bin nimic:| stie cineva de ce si ce e de facut??(in afara de schimbarea windowsului) " N-am, pleacă ! "
gaby Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 nu cred ca ar fi o metoda mai buna, decat reinstalarea windows-ului... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+icebird Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Start->Control panel si vezi ce e de facut pe la permisiuni. Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
razvy_10 Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 e mai usor decat credeti Click Dreapta pe Desktop -> Arrange Icon By -> Selecteaza Show Desktop Icon
+Cjb Posted February 24, 2008 Author Report Posted February 24, 2008 razvi ce nu intelegi??? nu se poate face nimic nici un click nimic... " N-am, pleacă ! "
gaby Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 cum am mai spus mai sus, sa reinstaleaze sistemul de operare... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Cjb Posted February 24, 2008 Author Report Posted February 24, 2008 asa m-am gandit si eu la inceput dar cineva mai destept decat mine a rezolvat problema..nu stiu in ce fel " N-am, pleacă ! "
razvy_10 Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 nici click dreapta al doilea buton !
+icebird Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 C:\WINDOWS\explorer.exe , aia a fost problema...o adus un explorer.exe pentru versiunea lui de Windows si le-o inlocuit atata tot,ei..am aflat cum s-a reparat problema da as fi curisos cum s-a reusit ajunge la problema asta Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
+Cjb Posted February 25, 2008 Author Report Posted February 25, 2008 da si eu sunt curios dar nu am de unde sa aflu...un copilas de 5 ani a creeat acea problema.. si eu nu am reusit sa il fac...acel cineva care la facut nu a vrut sa ii spuna cum...deci nu am aflat:| " N-am, pleacă ! "
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now