Jump to content

Recommended Posts

Posted

am vazut o chestie la cineva cand am fost la vad pc-ul

nu stiu ce facuse acel copil dar nu puteai sa faci absolut nimic pe desktop..decat sa dai refresh si atunci cand creeai un fisier nu il punea pe dektop ci in alta parte..

nu puteam nici macar sa tin apasat clic stanga si sa misc de mouse k imi aparea semnul de interzis

nu puteam sa pun nici macar o poza pe desktop si nu mai avea nimic nici recycle bin nimic:|

stie cineva de ce si ce e de facut??(in afara de schimbarea windowsului) :-h

" N-am, pleacă ! "

• 3 weeks later...
Posted

asa m-am gandit si eu la inceput dar cineva mai destept decat mine a rezolvat problema..nu stiu in ce fel

" N-am, pleacă ! "

Posted

C:\WINDOWS\explorer.exe , aia a fost problema...o adus un explorer.exe pentru versiunea lui de Windows si le-o inlocuit atata tot,ei..am aflat cum s-a reparat problema da as fi curisos cum s-a reusit ajunge la problema asta wtf

Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !

Posted

da si eu sunt curios dar nu am de unde sa aflu...un copilas de 5 ani a creeat acea problema.. x( si eu nu am reusit sa il fac...acel cineva care la facut nu a vrut sa ii spuna cum...deci nu am aflat:| :damnnigger:

" N-am, pleacă ! "

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.