Eu Sufletzel Posted June 8, 2015 Report Posted June 8, 2015 Am creat o aplicatie si am pus directorul gresit! Mia dat o eroare in care spunea ca directorul nu exista si nu imi mai merge site! Este vre-o modalitate sa elimin aplicatia facuta de mine din ftp? Poti sa-mi dai -1 pana turbezi!
+Fabi Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 Fa mai intai un backup la fisierelw din ftp. Apoi sterge folderul cu numele aplicatiei tale.. Sau repune folderul respectiv. 1
Eu Sufletzel Posted June 9, 2015 Author Report Posted June 9, 2015 Am rezolvat! Thx! Poti sa-mi dai -1 pana turbezi!
+SnowHD Posted June 11, 2015 Report Posted June 11, 2015 Ne lasi rezolvarea ? Toate topicurile tale sunt facute anapona .. si dupa lasi mesaj cu am rezolvat si gata. Vrei posturi ? Deja m-am saturat de tine, jur ... 1 Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
+Fabi Posted June 11, 2015 Report Posted June 11, 2015 Ne lasi rezolvarea ? Toate topicurile tale sunt facute anapona .. si dupa lasi mesaj cu am rezolvat si gata. Vrei posturi ? Deja m-am saturat de tine, jur ...A zis Thx - cineva din topic l-a ajutat.Din moment ce mi-a dat +1 cred ca eu l-am ajutat, deci rezolvarea se gaseste in topic.Mai cautati si voi logic inainte de a va arunca la cearta... 1 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now