+Kames Posted June 10, 2015 Report Posted June 10, 2015 (edited) Despre Web Design oferă consultanță și soluții web design care țin seama de cele mai bune practici de marketing digital. Activitățile noastre de bază includ conceperea și crearea de website-uri care satisfac nevoilor clienților și ajută la atingerea obiectivelor dumneavoastră de afaceri.Oferim management de proiect, suport și soluții eficiente de marketing digital. Abordarea noastră în ceea ce privește strategia este simplă, însă eficientă: clienți fericiți = profit. Tocmai de aceea trebuie să înțelegem în primul rând nevoile clienților dumneavoastră. Un site care arată bine nu este de ajuns pentru a convinge vizitatorii să devină clienți, ci este nevoie de integrarea unor elemente de persuasiune.Fie că este vorba despre un site pentru o companie, o revistă online, un portofoliu, o comunitate, un magazin online sau blog, noi avem soluțiile pentru concepere, creare și promovare!O mică parte dintre creațiile noastre se află aici.Pentru a fi la zi cu toate noutățile, actualizările și ofertele noastre vizitați si blogul oficial, care poate fi accesat de aici. PRIMA PAGINA | BLOG| CONTACT | PORTOFOLIU Edited June 10, 2015 by Kames
Alexandru C. Posted June 10, 2015 Report Posted June 10, 2015 Alt domeniu n'ai gasit si tu ? a lot of bla bla bla...
+Andrei T. Posted June 10, 2015 Report Posted June 10, 2015 Cum a zis si kronos domeniul nu este cine stie ce.Si tu dechizi incontinuu forumuri?
Alexandru C. Posted June 10, 2015 Report Posted June 10, 2015 Cum a zis si kronos domeniul nu este cine stie ce.Si tu dechizi incontinuu forumuri?Insa asta nu e treaba ta , dupa cum am spus mai sus , domeniul nu mi se pare deloc atragator , dar grafica e placuta. a lot of bla bla bla...
+Andrei T. Posted June 11, 2015 Report Posted June 11, 2015 M-am uitat pe site si are chiar un design frumos si un continut folositor.
+HazZaRD Posted June 11, 2015 Report Posted June 11, 2015 Imi place Continut folositor si tema profesionala
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now