Jump to content

Recommended Posts

Posted

Daca nu ma insel comunitatea asta a mai fost si inainte online :-?
Ce sa zic mie personal imi place ca sunteti simpli :D

Adaugati si voi un logo :P

Posted

Salut !  De curand am deschis o comunitate , ExpendGame .

Sunt la inceput cu ea . Caut membrii care sa intre in stafful ExpendGame

Astept pareri , sugestii ( hookuri)

Link : http://expendgame.com/forum/

​Nu prea am ce să zic, nu prea aveți membri, topicuri nimic

și mai ai și teme de pe net frate..index ăla e frumușel, dacă nu o fii și ăla de pe net:))

• Downvote 1
Posted

​Nu prea am ce să zic, nu prea aveți membri, topicuri nimic

și mai ai și teme de pe net frate..index ăla e frumușel, dacă nu o fii și ăla de pe net:))

​Idem. + Sloganul plagiat

Posted (edited)
<!-- Mirrored from www.###.ro/ (nu dăm nume) by HTTrack Website Copier/3.x [XR&CO'2014], Fri, 29 May 2015 09:16:24 GMT -->

Clar :)) ai schimbat doar numele comunităţii..până şi pe linia de la httrack..dmn :)) şi sloganul la fel a rămas ca pe originalul de unde l-ai copiat..slab.

Cât despre comunitate..tema e ok-ish dar prea resource heavy pentru pc-urile mai slabe..si prea heavy e şi animaţia din meniu.

Şi..trebuie populată..logic.

Îţi urez succes:)

Edited by InfiniTy.
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Nu prea am ce să zic, nu prea aveți membri, topicuri nimic

Voi aveți o problema. Cica e de le net, pai de unde dracu sa fie ma din ziare!? De ce sunt puse acele sute de skin uri la download nu să le poată folosi și alții!?  Vorbiți aiurea 

76561198066268246.png

Posted

Voi aveți o problema. Cica e de le net, pai de unde dracu sa fie ma din ziare!? De ce sunt puse acele sute de skin uri la download nu să le poată folosi și alții!?  Vorbiți aiurea 

Adevărat grăiești :))

h**er.ro , fostul i***ctati.ro etc

h**er.ro de care vorbești tu are sloganul It s simply for gaming cuz ! iar i***ctati.ro de care zici tu nu merge =)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.