Jump to content

Recommended Posts

Posted

Eu cu toti pot spune ca ma inteleg bine doar cateva exceptii 2-3 .. !!

Tu ai vreun clasament?

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

mda...cel mai bun prieten de pe forum e Reppy, ca doar suntem vecini :D ...dintre ceilalti nu pot spune ca as avea vrun prieten mai bun...nici nu prea am vorbit cu voi, decat pe forum...asa ca nu stiu ce sa zic... :-(

oricum sunteti de treaba majoritatea :P

Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.

Posted

mda...cel mai bun prieten de pe forum e Reppy, ca doar suntem vecini  :D ...dintre ceilalti nu pot spune ca as avea vrun prieten mai bun...nici nu prea am vorbit cu voi, decat pe forum...asa ca nu stiu ce sa zic... :-(

oricum sunteti de treaba majoritatea  :P

Ma refer asa .. pe forum

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

In primul rand suntem o comunitate si ar trebui sa ne intelegem bine cu toti ....nu as putea spune ca nu ma inteleg cu cineva ...cu toti suntem oameni si putem discuta omeneste ....va salut o zi buna ///

Posted

nu cred ca poti sa iti faci prieteni asa apropiati pe forum...poate pe messenger dar pe un forum nu cred...

" N-am, pleacă ! "

Posted

uite ca si pe forum se poate ...pe forumul phpbb aveam multi prieteni ..si spre ex pe Paul-xx il cunosc de pe forum si ma inteleg oarte bine cu el ...eu ma inteleg mai bine cu Gaby, Tavicu , Paul-XX ...cei pe care iam cunoscut pe forum ..deci cu ei tin legatura mereu asa cu toti sunt prieten ... daca pot sal ajut il ajut indiferent de persoana!Salut

• 10 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.