Jump to content

iOS 8.3 beta 2 este disponibil pentru dezvoltatori


Gabriel™

Recommended Posts

iOS 8.3 beta 2 este disponibil pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru paltforma iOS, iar una dintre principalele noutati implementate de catre compania Apple are legatura cu asistentul Siri. Saptamana trecuta Apple i-a imbunatatit vocea pentru a face asistentul mai uman, acum a implementat suport si pentru o serie noua de limbi de pe glob. Conform celor care testeaza iOS 8.3 beta 2, Siri este acum capabil sa inteleaga intrebarile puse de catre utilizatori in rusa, daneza, olandeza, portugheza, suedeza, thailandeza, turca si engleza vorbita de catre indieni.
 
O buna parte dintre aceste limbi sunt pregatite pentru implementare de catre Apple de ceva vreme, iar aparitia lor nu este surprinzatoare, Apple angajand si unele persoane pentru a ni le oferi. Avand in vedere implementarea timpurie, compania Apple doreste sa afle daca Siri este capabil sa functioneze corect in aceste limbi, ele urmand a fi oferite oficial in iOS 8.3. Separat de Siri, compania Apple a implementat 300 de caractere emoji noi in iOS 8.3 plus 32 de steaguri pentru tari, acum utilizatorii putand folosi aceste emoticoane pentru a exprima diverse stari sau chiar etnicitatea, ele fiind disponibile inclusiv in OS X Yosemite 10.10.3.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.