Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut.

Doresc şi eu părerea voastră despre www.speciigames.eu

Suntem la început , nu copiem categorii,modele , descrieri etc.

Aştept păreri,sfaturi , dar sincere.

Ce aţi adăuga,ce aţi scoate ?

Posted

Tema e jalnica :) .

in rest e ok

Mi-a placut foarte mult radio-ul lor,inca il ascult,si de cand am lasat reply-ul si pana acum , m-am pucat eu sa le fac o tema , vrei niste preview-uri ? :>

daina mucles daina deles

Posted

Mi-a placut foarte mult radio-ul lor,inca il ascult,si de cand am lasat reply-ul si pana acum , m-am pucat eu sa le fac o tema , vrei niste preview-uri ? :>

Mă bucur că-ţi place :D, aştept să văd tema.

M-ai aştept păreri !.

Posted

Imi place doar ca este o mica diferenta :) Index-ul este verde iar tema de pe forum rosu inchis :D Faceti tema pe verde ori indexul pe culoarea de pe forum :D In rest nota 10

• Moderators
Posted

Meniul are probleme foarte grave, isi face tranzitia in frame-uri (sacadeaza mai pe intelesul tuturor).

La mine e ok.

Posted

Meniul are probleme foarte grave, isi face tranzitia in frame-uri (sacadeaza mai pe intelesul tuturor).

Si la mine merge perfect.

daina mucles daina deles

Posted

Am intrat pe comunitate din nou si inainte sa gate de incarcat am observat ca-mi mergea si mie bine. Am constatat dupa ce am inchis sidebar-ul ca se misca mai bine, banuiesc ca era de la playerul radio. Nu stiu de ce face asa cu playerul acolo...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.