Jump to content

Recommended Posts

Posted

Branding frumos.

Iconitele de la grade frumoase si ele.

Culoarea background la maintitle mi se pare ca merge schimbata cu una care se contopeste cat de cat cu backgroundul forumului.

Borderul de la statistici e cam urat, la fel ca si la maintitle, ai putea gasi o alta culoare si o dimensiune mai mica.

Tema e frumoasa, spor!

Posted

Cand e vorba de interfata, e ok .

Dar cand e vb de seriozitate Praf si pulbere. Imi intra unul din fondatorii vostri azi pe forum imi da un PM . 

Krazy  0
Started conversation: 10 hours ago · Report
Salut, am vazut ca vrei sa faci parteneriat cu alte comunitati.
Daca esti interesat sa faci parteneriat cu comunitatea PlayZone (pzone.ro/forum), raspunde-mi aici.
Daca vei accepta, am o singura conditie:
-sa nu ai parteneriat cu alte comunitati de gaming (spun asta pentru ca atunci cand o sa intre userii aici, vor vedea alte comunitati ca fiind afiliate voua si probabil din curiozitate vor intra pe ele si nu prea vreau asta; intelegi la ce ma refer)

Mai intai de toate scoateti aplicatiia aia de va arata online 200 de membrii si guest fara numar ce pe trafic aveti maxim 40 de vizitatori: 

Cand mai aveti cerinte de genul asta incercati sa aveti un numar ...de vizite real nu toate  aplicatiile bagate in forum. 

Succes 

• Downvote 1
  • 1 month later...
Posted

Repara neaparat IBPROARCADE SCOREBOARD. Din cauza lui apare scrollbar-ul pe width.

Ati putea pune un border-bottom la userbar (bara de unde se logheaza userii, aia cu contul lor).

Iconitele de la subforumuri le-ati putea schimba, sau cel putin, le-ati putea face pe rosu. Verdele ala parca-i picat din cer.

Posted

Repara neaparat IBPROARCADE SCOREBOARD. Din cauza lui apare scrollbar-ul pe width.

Poti face o poza? Eu nu am nici o problema cu el.

Iconitele de la subforumuri le-ati putea schimba, sau cel putin, le-ati putea face pe rosu. Verdele ala parca-i picat din cer.

Te referi la ?

Posted

Poti face o poza? Eu nu am nici o problema cu el.

Te referi la ?

Da ma refeream la semnul ala (  )

Pentru bara aia, uite poza aici:

10ni22q.png

Marquee-ul incepe din dreapta de tot, iesit din tabelul forumului.

Posted (edited)

Da ma refeream la semnul ala (  )

Pentru bara aia, uite poza aici:

Hidden Content

Marquee-ul incepe din dreapta de tot, iesit din tabelul forumului.

Mi-a mai spus cineva ca are problema cu scoreboard. (nu am idee de ce face asa)

O sa ma uit si o sa vad ce pot rezolva.

Vad ca si scrollbar-ul merge, chiar daca la mine nu se vede.

@Edit: Am testat, numai pe chrome face asa. (nu vad cum ar putea afecta asta userii)

Edited by Labrinth
Posted

Mi-a mai spus cineva ca are problema cu scoreboard. (nu am idee de ce face asa)

O sa ma uit si o sa vad ce pot rezolva.

Vad ca si scrollbar-ul merge, chiar daca la mine nu se vede.

@Edit: Am testat, numai pe chrome face asa. (nu vad cum ar putea afecta asta userii)

Pai daca face la oricine care are browserul chrome e aiurea deoarece majoritatea folosesc.

Eu zic ca-i afecteaza. De exemplu daca eu as fi un user nou venit pe forumul tau, direct aveti o bila neagra pentru scoreboard-ul ala. Daca face doar pe un anumit browser probabil tine de CSS problema.

Posted

Pai daca face la oricine care are browserul chrome e aiurea deoarece majoritatea folosesc.

Eu zic ca-i afecteaza. De exemplu daca eu as fi un user nou venit pe forumul tau, direct aveti o bila neagra pentru scoreboard-ul ala. Daca face doar pe un anumit browser probabil tine de CSS problema.

Cine crezi ca da scroll spre dreapta?

Daca face doar pe un anumit browser probabil tine de CSS problema.

Daca face doar pe un browser (adica chrome) ,inseamna ca e de la browser. (google, fix it)

In fine, nu mai conteaza.

Mersi de parere.

• Downvote 1
  • 3 months later...
Posted (edited)

traffic generator. 

http://prntscr.com/91wivz

Good job Sherlock, ne-ai prins. Daca nu erai tu ce ne faceam...

Ca sa stii si tu, acel link(care este acum restrictionat pentru toti curiosii) arata toate hook-urile fie ele disabled/enabled. 

Te apreciez ca ti-ai pierdut 2 minute din viata ta incercand sa afli informatii despre noi.

Si da, ca sa am 40+ ultilizatori pe forum am nevoie de traffic generator. (sper ca intelegi sarcasmul)

Astept alte pareri.

Edited by Labrinth
  • Downvote 1
Posted

Si da, ca sa am 40+ ultilizatori pe forum am nevoie de traffic generator. (sper ca intelegi sarcasmul)

te cred, omule. nu e sarcasm.

• 4 weeks later...
Posted
  • In footer, schimbă iconițele de la retelele de socializare (facebook, steam, hzone). 
  • In ultima parte a forumului, jos de tot, unde este „pzone Facebook, Steam etc”, aș zice să faci niște userbars (400x24) decât să fie așa mari.
  • Uită-te la setările de la Guest, că eu văd chat-ul.

In general tema-i frumoasă.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.