Jump to content

Recommended Posts

Posted
  • In footer, schimbă iconițele de la retelele de socializare (facebook, steam, hzone). 
  • In ultima parte a forumului, jos de tot, unde este „pzone Facebook, Steam etc”, aș zice să faci niște userbars (400x24) decât să fie așa mari.
  • Uită-te la setările de la Guest, că eu văd chat-ul.

In general tema-i frumoasă.

Mie unul nu mi se par mari. Daca ai monitorul destul de mare o sa ti se para destul de mici. Daca ai unul mic, apasa ctrl si - cand esti pe forum si o sa le vezi destul de ok. Nu am luat in considerare  schimbarea lor, poate la un viitor update.

In legatura cu chatul la guests, nu am fost asa 'dur' cu vizitatorii.

Mersi de parere!

Posted

Mie unul nu mi se par mari. Daca ai monitorul destul de mare o sa ti se para destul de mici. Daca ai unul mic, apasa ctrl si - cand esti pe forum si o sa le vezi destul de ok. Nu am luat in considerare  schimbarea lor, poate la un viitor update.

In legatura cu chatul la guests, nu am fost asa 'dur' cu vizitatorii.

Mersi de parere!

Am o resoluție destul de bună la PC, deci n-am nevoie. Dacă tot sctiu acest post, iconițele din footer, făle de aceiasi culoare, văzând că doar facebook este colorata.

Posted

Am o resoluție destul de bună la PC, deci n-am nevoie. Dacă tot sctiu acest post, iconițele din footer, făle de aceiasi culoare, văzând că doar facebook este colorata.

Fa.mi te rog o poza, ca sa stiu ca discutam despre acelasi lucru. 

Posted (edited)

Up318Jx.png

In dreapta sunt icoanele de la Facebbok, Steam și Hzone. Atunci când pui săgeata pe Facebook, se face albastru, dar dacă e sa pui săgeata pe Steam sau Hzone, nu se intamplă nimic (știu că celelelalte n-au culoare), dar vreau să zic, să faci și icoana de la facebook tot  neagră ca celelalte, să nu fie diferite intre ele.

EDIT // -- Mi-am făcut și cont pe forum de curiozitate. Când am intrat am văzut că avem acces la chat cu 0 posturi, eu zic să adaugi accesul la chat cu 10 posturi, să eviți spam-ul, reclama etc.

Edited by DeNyS.
.
Posted

Daca pui mouse-ul pe steam si hzone, se lumineaza putin. Am pus albastru la facebook pentru ca cei de la facebook se bazeaza pe o tema albastra, in schimb cei de la steam pe negru. In fine, o sa vad  ce fac.

Dupa cum am spus, nu am pus restrictii foarte mari pentru utilizatorii noi. (nu prea imi fac griji de reclama)

• 6 months later...
Posted

Sa fiu serios , temă este 0 , :( iconițele la staff sunt foarte urate , fă o temă mai frumoasa , și atunci mai vorbim, în rest este ok .. după cațe am văzut. 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.